Джамала переживає кризу у стосунках зі старшим сином: вдається до немислимих речей, щоб досягти бажаного

Як відомо, популярна українська співачка Джамала є матір'ю двох хлопчиків. Зірка навіть зникла зі сцени на певний час, щоб повноцінно виконувати обов'язки, які в неї з'явилися. Втім, материнство це не лише про радість та щастя. Інколи воно змушує нас вирішувати проблеми, які ніколи не поставали перед нами навіть у наших фантазіях.

Зараз українські зірки активно готуються до новорічних свят і записують святкові концерти. До послуг знаменитостей камери, червоні доріжки, зацікавлені журналісти та фотографи і безліч цікавих гостей. Саме на одному з таких заходів журналісти і взяли інтерв’ю у співачки Джамали, яка розповіла про проблеми у стосунках зі старшим сином Еміром Сулеймановим. За словами артистки, вона взагалі не очікувала, що їй доведеться зіштовхнутися з подібним і відверто поділилася, як звучать її діалоги зі спадкоємцем.

Джамала переживає кризу у стосунках зі старшим сином

Джамала переживає кризу у стосунках зі старшим сином. Скріншоти особистої сторінки Джамали

Так, зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок з її інтерв’ю, у якому вона повідала про зміст її розмов з сином Еміром.

“Він зараз зі мною розмовляє, як тінейджер. Я йому сказала: “Ти що, я не думала, що це так рано з тобою трапиться”. А він мені каже: “Mама, я не з тобою говорю”. Або, “це не тобі”. Або “я піду жити до бабусі”. Я питаю “чому”. “Бабуся мені дозволяє дивитися в телефон”. Ну коротше, такі розмови, я не очікувала такого, до цього мене життя не готувало”, — зізнається зірка.

Варто відзначити, що Джамала та її чоловік Сеіт-Бекір Сулейманов доволі суворі батьки, які вимагають від дітей дисциплінованості та слухняності. Тож витівки спадкоємця зірки стають ще більш незрозумілими та не мають пояснення. Залишається сподіватися, що це тимчасовий етап у стосунках матері та сина, який переросте у прив’язаність та ще більшу довіру.

Схожі статті