Якісний піар чи реальна драма: як колишня дружина 38-річного Дзідзьо Славія збрехала в інтерв’ю про розлучення

Розлучення Дзідзьо та його дружини Ярослави, з якою він перебував у стосунках впродовж 20 років сколихнуло увесь шоу-бізнес. Було дано маса інтерв'ю, у яких можна знайти протиріччя.

Наприкінці весни світ побачив інтерв’ю вже колишньої дружини Дзідзьо Ярослави Хоми, з якого стало зрозуміло, що пара розлучається. Зірка не стверджувала, що їхньому шлюбу покладений кінець, але говорити про це і не було необхідності — розрив подружжя обговорювали абсолютно всі.

Славія розповіла, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо
Колишня дружина 38-річного Дзідзьо Славія збрехала в інтерв’ю про розлучення. Кадр з інтерв’ю на телеканалі Україна

Логічно, що пара, у якій панує гармонія не стала б розповідати речі, які можуть знищити репутацію партнера.

Колишня дружина 38-річного Дзідзьо Славія збрехала в інтерв’ю про розлучення

І хоча Дзідзьо постав перед глядачами у зовсім іншому образі після слів колишньої дружини, є моменти, які викликають питання щодо своєї достовірності. Так, Ярослава стверджувала в інтерв’ю в Олицької, що саме вона познайомила Цибульську та свого чоловіка, коли Михайло активно виступав. Натомість Дзідзьо та його кума заявили, що знайомі за студентських часів.

Дзідзьо відповів на чутки про роман з Олею Цибульською
Колишня дружина 38-річного Дзідзьо Славія збрехала в інтерв’ю про розлучення

Теж саме стосується і питання подружньої зради. Кожне своє наступне інтерв’ю Славія запевняє — нічого не може стверджувати, і не знає, чи зраджував їй коханий. А Дзідзьо у своїй останній розмові з журналістами телеканалу “Україна” каже рівно протилежне: не зраджував, і Ярослава це прекрасно знала. Мовляв, просто глядачки збили її з пантелику.

На щастя, обом артистам розлучення принесло полегшення і навіть добряче їх пропіарило. Так чи інакше, усі дані інтерв’ю лише підвищили рівень інтересу до екс-пари і зіграють свою роль у кар’єрі Ярослави.

Схожі статті