З ким живе зірка Сніданку Єгор Гордєєв? Поки серце Шовкопляс займає інший, він втішається у компанії брюнета

Знаменитості досить часто стають самотніми людьми, адже професія вимагає від них повної відданості естраді і телебаченню. І лише пухнасті друзі можуть витримати подібний стиль життя.

Відомий український телеведучий, зірка ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Єгор Гордєєв жодного разу не представив публіці свою обраницю. Тележурналіст запевняє, що в нього просто не вистачає часу будувати особисте життя. А зважаючи на його успішні спроби стати продюсером, цього часу стає все менше. Не дивлячись на це, його фанати постійно бачать між ним та його партнеркою по студії Нелею Шовкопляс іскри, які нібито говорять про романтичні почуття. Тим не менш, у ведучої є чоловік та діти, що робить неможливим службовий роман.

З ким живе Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв нарешті зізнався у близькості з заміжньою Нелею Шовкопляс
З ким живе зірка Єгор Гордєєв. У кадрі телеведучий разом зі своєю партнеркою Нелею Шовкопляс

Так, поки душа єдиної претендентка на серце холостяка належить чоловіку та синам, Єгор у гармонії проживає разом зі своїм улюбленцем, пухнастиком Джумом. Абсолютно чорний пес став справжнім другом та ідеальним компаньйоном для вічно зайнятого телеведучого. Заради свого приятеля Гордєєв готовий вставати о п’ятій ранку, щоб погуляти з ним у парку, а вночі обов’язково повернеться додому, адже Джум чекає на нього з нетерпінням.

Єгор Гордєєв
З ким живе зірка плюсів Єгор Гордєєв

Варто відмітити, що Єгор не просто приховує своїх коханок, а й відмічає, що немає серйозних намірів відносно дівчат. Мовляв, він не є прихильником тривалих історій. У житті телеведучого були лише одні серйозні стосунки, які завершилися багато років назад і не принесли зірці нічого, окрім шкоди. Але фанати пари Єгора та Нелі не припиняють сподіватися, що насправді його перебірливість пояснюється глибокими почуттями до своєї партнерки.

Схожі статті