Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому насправді кинув Злату Огнєвіч: “Не потягнув фінансово”

Стосунки Злати Огнєвіч і Андрія Задворного після проєкту протривали недовго. Нарешті переможець "Холостячки-2" пояснив, чому насправді кинув співачку і розбив їй серце.

Ім’я переможця 2 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка” вся країна почула у фіналі 03.12.2021. Більшість глядачів були обурені рішенням Злати Огнєвіч сказати своє “Так” Андрію Задворному, а не другому фіналісту Дмитру Шевченку, роман з яким виглядав більш глибоким і пристрасним. Та саме це і відлякнуло артистку – до Діми вона відчувала скоріше пристрасть, тоді як в Андрія щиро закохалася.

Злата Огнєвіч у фіналі Холостячки-2 обрала Андрія Задворного і відмовила Дмитру Шевченку

Переможець Холостячки-2 кинув Злату Огнєвіч після проєкту

Щастя пари протривало недовго. Вже у фінальному пост-шоу зірка і Задворний зізналися, що вони більше не разом. Вистачило їх всього на півтора місяці, саме Андрій став ініціатором розриву стосунків, хоча починалося все казково.

За словами Злати, вона відчувала себе найщасливішою жінкою на планеті, коли обрала Задворного. Оскільки до виходу останнього випуску в ефір закоханим не можна з’являтися разом на публіці, вони ховалися і зустрічалися таємно. Маскуватися допомагали маски, кепки, капюшони. Це додавало особливої перчинки відносинам.

Крім того, чоловік не припиняв оточувати Огнєвіч знаками уваги, що було взаємним і з її боку. Та зрештою Андрій зрозумів, що бажання повертатися до Злати після розлуки зникло, почуття зникли:

“Раніше я був закоханий, але закоханість пройшла”.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Холостячки Злати Огнєвіч

Що стало конкретною причиною такого несподіваного рішення переможця проєкту покинути кохану, він не розкриває, проте в мережі подейкують, що це пов’язано з грошима. Так, в Інстаграмі Андрія Задворного запитали: “Фраза – не потягнув фінансово, відповідає дійсності?”. На що він відповів:

“У мене є бізнес, який я показав з усіх сторін. У мене додатковий проєкт, з якого я заробляю. У мене в принципі немалий досвід в бізнесі. Пара переможців, якщо вони разом, завжди дуже багато заробляє на рекламі. Тому для мене дивно, з чого ці питання постійно виникають. Андрій Хветкевич, безумовно, заробляє більше, але це поки”.

Андрій Задворний про те, що не потягнув Злату Огнєвіч фінансово
Андрій Задворний про те, що не потягнув Злату Огнєвіч фінансо

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.