Родина Романа Сасанчина дочекалася поповнення? 23-річна дружина співака показала немовля: дівчинка народилася

19-річний Роман Сасанчин у своєму юному віці встиг двічі перемогти в шоу "Голос країни", одружитися і стати батьком. Дружина співака Іванна вже показала немовля.

Вперше на великій сцені Роман Сасанчин з’явився у 2015 році. Під своє крило його взяла українська поп-діва Тіна Кароль, разом з якою юний талант повторив тріумф, але вже в дорослому сезоні “Голосу”. Головним призом проєкту стала квартира в Києві, де незабаром з’явилася і господиня, хоча наразі апартаменти пустують, оскільки в них триває ремонт.

Зі своєю майбутньою дружиною Іванною Роман познайомився у 2020-му через спільних друзів. Не одразу йому вдалося привернути до себе увагу красуні, та все ж таки це сталося. Стосунки розвивалися стрімко, адже з’їхалися молоді люди дуже скоро після того, як почали зустрічатися. Коли Сасанчин вперше представив кохану публіці, вони запевняли, що не поспішатимуть зі створенням родини. Втім, навесні 2021-го співак освідчився обраниці, а наприкінці літа вони повідомили, що чекають на поповнення.

Роман Сасанчин показав вагітний живіт своєї дружини за тиждень до пологів
Роман Сасанчин та його кохана Іванна готуються стати батьками

Насправді ймовірність так швидко завагітніти у Іванки була наднизькою, оскільки вона має певні гормональні проблеми. У власному блозі дівчина розповідала, що лікар її попереджав – на зачаття можуть піти роки. Тож коли вони з Ромою побачили дві смужки, були щасливі і одразу зрозуміли, що готові до дитини. У подружжя до речі, буде донечка.

Дружина Сасанчина вже на 9 місяці вагітності. Про свій стан вона регулярно повідомляє в Інстаграмі, де цього разу майбутня матуся опублікувала кадри з немовлям, які зворушливо підписала:

“Любов”.

Дружина Романа Сасанчина показала немовля
Дружина Романа Сасанчина показала новонароджену дитину

Судячи з напису “Спогади 20 грудня 2019”, що це ще не їхня з Романом дитина, а племінниця Іванни Міланка, яка часто гостює у молодої пари – чудове тренування перед появою власного малюка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.