Кого прихильники вважають вродливішою: Наталію чи Ольгу Сумську? Сестри-акторки – конкурентки не лише на сцені

Дуже часто Ольгу і Наталію протиставляють одна одній. Все через родинні чвари. Втім, в обох з дівчат фан-база дуже велика, і давайте дізнаємося, кого ж таки вважають найвродливішою.

Дві сестри, дві долі, два різних бачення життя. Колись дружні та нерозлучні Ольга і Наталія, зараз навіть не дивляться у бік одна одної. Розвело життя по різні боки не тільки знаменитостей, а й прихильників творчої родини Сумських. Нині не стільки сестри, а їх фанати сперечаються: хто має заслужити першість перед публікою. Цікаво, що Оля завжди підкреслює, що її старша родичка – дуже талановита, а Наташа намагається не виносити на публіку всіх чвар, обмежуючись сухими компліментами.

Ольга та Наталя Сумські
Кого прихильники вважають вродливішою: Наталію чи Ольгу Сумську?

На перший погляд можна вирішити, що всю любов прихильників забирає Сумська-молодша. Активна та енергійна, вона веде свій блог в Інстаграмі. Сотні компліментарних коментарів пишуть їй користувачі щодня. Підігріває інтерес також артистка відео у сторіз.

  • “Ви – чарівні!”
  • “Панi Оля красуня наша”
  • “Красива жінка”
  • “Красуня наша”
  • “Дуже вишукана”

І ще неймовірну кількість приємних слів написали під публікацією. Ольга, хоч і не відповідає одразу на них, але те, що їй приємно – не приховує.

Наталія ж обрала для себе інший шлях. Вона не веде блог у соціальних мережах, адже грає у театрі і її персона є цікавою більш зрілому та дорослому контингенту – одним словом поціновувачам мистецтва Мельпомени. Її з радістю відзначають солідні ЗМІ, публікуючи яскраві заголовки.

ЗМІ про Наталію Сумську

Ім’я Сумської-старшої завжди підкреслюється епітетами “талановита”, “красуня”. Не вщухає інтерес до змін у зовнішності знаменитості. Так, як зірка має сталий образ, складений роками, який дозволяє їй перевтілюватися на театральній сцені, дуже цікаво дізнатися, чи наважиться на зміни Наталія. Втім, з ними вона не поспішає.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.