Як виглядав перший чоловік Алли Пугачової: чоловік у молодості схожий на кохання Примадонни Максима Галкіна

Алла Пугачова вже 20 років будує щасливе сімейне життя з коміком Максимом Галкіним. Проте до нього Примадонна виходила чотири рази. Ми ж вирішили дізнатися, як зараз виглядає перши чоловік артистки.

Алла Пугачова – одна із найбільш знакових артисток сучасності. Співачка має великий вплив на російській естраді, допомагає багатьом зробити перші кроки у творчому житті, а деякі її колеги по цеху звинувачують Примадонну в тому, що одне лиш її слово може зруйнувати чиюсь кар’єру. Зокрема, про це говорила екс-солістка гурту “Міраж” Наталя Гулькіна. Сама ж Алла Борисівна подібні висловлювання називає чимось не більшим, ніж чутки.

Пугачова змогла не лише побудувати успішну кар’єру та стати впливовою діячкою культури, а й побудувати яскраве особисте життя. Про романи артистки можна писати книги та знімати фільми – цікавих любовних історій у неї було чимало. Це зараз вона зразкова мама та дружина Максима Галкіна, з яким почала будувати стосунки ще 20 років тому, але до цього виконавиця встигла вийти заміж чотири рази.

Стало відомо, чим харчуюються діти Пугачової і Галкіна Ліза та Гаррі
Алла Пугачова з Максимом Галкіним та дітьми

Вперше Пугачова пішла під вінець у 1969 році. Її обранцем став цирковий артист, литовець за походженням, Міколас Орбакас. Чоловік надзвичайно підтримував кохану в її творчих починаннях, заплющував очі на часті гастролі та концерти. Саме йому Алла подарувала старшу доньку Христину Орбакайте.

Алла Пугачова не дала Христині Орбакайте закрутити роман з Авраамом Руссо
Алла Пугачова та Христина Орбакайте

Проте сімейне життя з Міколасом закінчилося розлученням у 1973 році. Пара просто втомилася один від одного, артистка зізнавалася, що просто втратила інтерес до Орбакаса.

Архівні фото Алли Пугачової з першим чоловіком та донькою Христиною
Архівні фото Алли Пугачової з першим чоловіком та донькою Христиною

Після розлучення з Аллою, чоловік знайшов нове кохання. Його другою дружиною стала колега по цирковому цеху, яка молодша від Міколаса на 19 років. Зараз пара разом працює над виставами. Христина Орбакайте також не втрачає зв’язку з батьком та повсякчас заїжджає до нього в гості у Москву.

Схожі статті