49-річний Хіменес-Браво показав вагітну кохану та розповів, як дізнався, що стане батьком: “Нічого не розумів”

Суддя улюбленого кулінарного шоу країни "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вперше розповів, як дізнався, що стане батьком та показав фото з вагітною коханою.

Колумбійський шеф-кухар, ресторатор і телеведучий Ектор Хіменес-Браво подробицями особистого життя ділиться не часто, але дуже інтригує фанатів подіями, які у нього відбуваються. Одруженим він ще не був, хоча у статусі нареченого перебував, проте стосунки з тією жінкою не склалися. Кілька років поспіль Ектор був завидним холостяком, а нещодавно зізнався, що зустрів кохання і вже не самотній.

Особистість обраниці суддя “МастерШеф” тримає в секреті, але цього разу у себе в Інстаграмі Хіменес-Браво ошелешив підписників дописом на тему: “Як я дізнався, що стану батьком?”.

“Вперше це сталося ще в Колумбії, у мене була дівчина, Амайя, ми недовго зустрічалися, були ще молоді. І одного разу у неї сталася затримка в 2,5 тижні: вона прийшла до мене додому, в сльозах, почала дуже швидко щось говорити… Я нічого не розумів, намагався заспокоїти її та розібратися – тут вийшов мій батько, почав злитися, задавати питання – а я сам не знав на них відповідей… Виявилося, вона розповіла своїй мамі про затримку, та на неї накричала, вдарила, потім прийшов батько з роботи – вона просто втекла, плачучи взахліб. Ми ж підлітками були зовсім. Пізніше живіт все не ріс, і вже лікар перевірив аналізи та сказав, що в Амайї гормональний збій, вона мучила себе дієтою”.

Ектор Хіменес-Браво дізнався, що стане батьком
Ектор Хіменес-Браво дізнався, що стане батьком

Також кулінар пригадав ще один цікавий випадок, який точно залишиться в його пам’яті назавжди:

“Ектор, я вже місяць, як вагітна. Я 100% буду народжувати. Я хотіла б, щоб ти визнав батьківство. Але якщо ні, я все одно буду народжувати, і ростити дитину наодинці. А ми знаю абсолютно не знайомі. Ніяк. Ніде. На той час у мене був партнер, і я точно знаю, що спав тільки з нею”.

Доповнив свою розповідь Хіменес-Браво серією фото з українськими красунями, серед яких особливо виділилася Наталія Могилевська з великим вагітним животом. Колись зіркам приписували романтичні стосунки, але на чутки вони реагували з гумором і зрештою ніколи офіційно не заперечували цього.

Схожі статті