Крихітна кухня в коридорі: Тоня Матвієнко показала, в яких умовах живе з мамою Ніною і нахлібником Мірзояном

Як відомо, донька легендарної української співачки Ніни Матвієнко Тоня проживає разом з чоловіком у будинку матері. Як виявилося, місця їм зовсім не вистачає.

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко вже багато років проживає разом з чоловіком Арсеном Мірзояном у будинку власної матері Ніни Митрофанівни. Легендарна артистка надала житло дітям, адже зять був одружений на момент роману з її донькою, і покинувши сім’ю, залишив екс-дружині все майно.

Тоня Матвієнко показала, в яких умовах живе з мамою Ніною

Глядачі мали хибне враження стосовно фінансового становища Ніни Матвієнко, адже не розуміла, чому жінка не придбає дітям квартиру, щоб вони не тіснили їх з Петром Гончаром. Однак, що тоді артистка заявила, що в неї просто немає грошей, щоб реалізувати цей план. Нещодавно її слова підтвердилися.

Тоня Матвієнко показала, в яких умовах живе з мамою Ніною. Скріншоти особистої сторінки співачки

Так, Тоня Матвієнко опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому засвітила кухню вдома у Ніни Митрофанівни. Виявляється, на відміну від колег, артистка вулицю на кухні, яка знаходиться у коридорі, і має доволі маленькі розміри.

Нагадуємо, що співачці довелося прийняти не тільки пару з дітьми, але й онучку та інших членів родини. Таким чином, у будинку було вельми багато народу, але Ніна Митрофанівна сміливо прийняла виклик. Зараз Тоня та Арсен облаштовують новопридбану квартиру, але поки що не можу туди переїхати через ремонт. За цей час шлюк старшої Матвієнко та Петра Гончара дав тріщину, і мистецтвознавець покинув сім’ю заради життя на дачі. На превеликий щастя, мови про розлучення і йти не може.

Схожі статті