34-річна Леся Нікітюк залишилася ні з чим і тепер займається прибиранням: усі лаври та гонорари забрав Притула

Українська телеведуча Леся Нікітюк показала, як вона прибирає своє помешкання до Нового року. Зірка влаштувала генеральне прибирання та прикрасила оселю.

Зірка шоу “Орел і Решка” та “Хто зверху” Леся Нікітюк завжди славилася своєю простотою та відкритістю перед прихильниками. Напевно, саме тому за її особистим блогом із задоволенням слідкують майже чотири мільйони підписників.

24 грудня користувачі мережі помітили, що телеведуча досить довго не виходила з ними на зв’язок онлайн, що не типово для Лесі. Щодня вона викладає десятки сторіз, у яких розповідає та показує буквально кожну деталь своїх буднів. Дехто навіть почав хвилюватися та писати зірці, що трапилося. Однак про причини свого зникнення теледіва повідомила вже надвечір.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Леся Нікітюк з колегою по шоу Хто Зверху Сергієм Притулою

Як виявилося, Нікітюк влаштувала генеральне прибирання до Нового року. Ведуча мила кухню, прикрашала балкон і навіть порадила своїм прихильникам не вішати магніти на холодильник, оскільки його потім дуже складно почистити.

“Якщо ви думаєте, що я пропала, то правильно думаєте. Бо є звьозна жизнь, а є життя звичайної Лесі Іванівни Нікітюк. Ось я зняла всі магніти з холодильника, перемила все, почистила балкон”, – розповіла Леся.

Скріншоти з Instagram Лесі Нікітюк
Скріншоти з Instagram Лесі Нікітюк

Теледіва, як виявилося, самостійно наводить лад у своєму помешканні, абсолютно не залучаючи клінінгових служб або особистої прибиральниці. До речі, невідомо, чи мешкає Леся сама чи має молодого чоловіка.

Зірка всіляко відмовляється коментувати своє особисте життя. Лише одного разу вона зізналася, що мала стосунки з одним із київських бізнесменів, з яким познайомилася випадково у під’їзді будинку – вони виявилися сусідами. Роман мав закінчитися весіллям, однак пара прийняла рішення розійтися.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".