46-річна Альона Вінницька не змогла мовчати та натякнула на значні зміни у житті: “Я жінка, в якій живе дівчинка”

Екс-віагрянка Альона Вінницька, яка скоро відсвяткує свій 47 день народження, розповіла у своєму особистому блозі, що вона абсолютно не соромиться свого віку й готується до нового етапу в житті.

Альона Вінницька стала відомою широкому загалу завдяки гурту “ВІА Гра” – саме вона разом із Надією Мейхер увійшла до першого складу колективу й стояла у витоках його історії. Для багатьох фанатів саме ця солістка залишається улюбленою віагрянкою.

Альона Вінницька та Надія Мейхер
Альона Вінницька та Надія Мейхер

Проте вже через три роки артистка вирішила покинути групу. За словами Вінницької, часті гастролі та надмірна увага прихильників-чоловіків заважали її особистому життю. Ще за 7 років до початку кар’єри у “ВІА Грі” Вінницька почала жити разом із продюсером та музикантом Сергієм Большим, а в 1995 році пара офіційно одружилася.

Саме чоловік займався сольною кар’єрою Альони. Проте пара зіткнулася з масою випробувань – за словами артистки, колишній продюсер Костянтин Меладзе всіляко блокував її виступи й ставив організаторам концертів і фестивалів ультиматум: або вона, або “ВІА Гра”.

Альона Вінницька з чоловіком Сергієм Большим
Альона Вінницька з чоловіком Сергієм Большим

Тим не менш Вінницька записала декілька сольних альбомів, а також активно почала з’являтися на телебаченні. Зараз зірка працює ведучою на каналі “Україна”. З Большим у неї все ще справжнє кохання, тож про свій вибір 20 років тому вона жодного разу не пожалкувала.

Пара разом вже майже 30 років. Однак за цей час Сергій та Альона так і не стали батьками. Артистка не любить підіймати цю тему під час інтерв’ю та в особистому блозі, однак фанати Вінницької продовжують чекати на новину про вагітність від улюбленої віагрянки. Натяк на це користувачі мережі почали в новому пості зірки в Instagram.

“У грудні цього року мені виповниться 47 років. Я не боюся цього і мені не соромно. Як багато хто соромиться свого віку. Віком треба пишатися! Найгірше вдавати, що ти все ще дівчинка. Я жінка, у якій живе дівчинка”, – написала Альона.

Вінницька зізнається, вона любить своє життя й знає, що попереду в неї ще багато цікавого.

Схожі статті