Не Таюне: Олег Винник цілується та тримається за руки з іншою красунею, не зважаючи на реакцію таємної дружини

Як відомо, Олег Винник не залишає без уваги жодну свою шанувальницю. А їх в Україні дуже багато і кожна мріє зробити фотографію з повелителем вовчиць.

Професія артиста непроста і вимагає від людини не тільки таланту, майстерності та харизми, але й спілкування з журналістами, шанувальниками, тощо. І зовсім не дивно, що деяким виконавцем останні пункти не піддаються. Втім, Олег виник у ці ряди не входить. Повелитель вовчиць давно прославився своїм шанобливим ставленням до фанатів і вміння конструктивно скласти діалог з пресою. У нього, як і у всіх час від часу стаються негаразди, але попри все виконавець завжди зберігає у своєму серці любов до аудиторії.

Олег Винник цілується та тримається за руки з іншою красунею

Для головного вовка України абсолютно не в новинку обніматися та отримувати поцілунки від фанатів. Якось артист навіть скаржився, що потік шанувальників настільки сильний та бурхливий, що він не може встояти на ногах.

Під приціл камер постійно потрапляють сцени, у яких Олег Винник проявляє любов до слухачів.

А ті, кому не судилося зустріти свого кумира тет-а-тет навіть вдаються до фотошопу. Мережа настільки заповнена фейковими кадрами з Олегом Винником, що вже важко розібрати, де правда, а де брехня.

Тим паче, що сам повелитель вовчиць виглядає настільки бездоганно, що працювати з ним у фотошопі — тільки радість.

Нагадуємо, що бек-вокалістка артиста Таюне вважається його таємною дружиною. Журналістам вдалося декілька раз переговорити за колишніми односельчанами виконавця, які підтвердили факт весілля Олега та Таїсії.

Схожі статті