Ольга Сумська вперше показала свою свекруху: неймовірної краси жінка не посміхнулася заради фото з невісткою

Ольга Сумська відсвяткувала разом з Віталієм Борисюком срібне весілля. Та вперше наважилася артистка розповісти та показати родичів зі сторони чоловіка.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк – одна з найпопулярніших пар українського шоу-бізнесу. Вони прожили у шлюбі 25 років душа у душу. Попри те, що це подружжя у всіх на видноті – багато таємниць має їхня родина.

Та однією вже наразі стало менше. Вперше акторка відважилася показати свекруху. Варто зазначити, що сам Віталій Борисюк зрідка торкається теми своїх батьків та стосунків з ними. Ольга ж з такою теплотою пригадала спільний Новий рік з мамою обранця.

“Новий рік 25 років тому… Приємно згадувати… Стіл накритий мамою Віталіка, Ліною Петрівною…Яка ж була хазяйка!Я багато чому у свекрушки навчилась…Щасливі роки”, – з натхненням написала артистка.

Ольга Сумська вперше показала свою свекруху

Що відомо про родину Віталія Борисюка?

Чоловік Ольги Сумської народився і виріс у Києві. У мережі є інформація про те, що його родина веде рід від аристократів. Відомо, що й жив у престижному районі столиці Віталій з батьками.

Мама відрізнялася міцним характером: подавши документи до театрального, юний Борисюк приховував цю інформацію від неї та удавав, що продовжує цікавитися точними науками у київській політехніці. Неньку ж запросив на свій дебютний спектакль і її серце відчуло, що сцена – покликання сина.

Також є у мережі інформація, що начебто Віталій був вже одружений. Подейкують, що під час першої зустрічі з Сумською, він був на вечірці зі своєю пасією. Та сам актор цього публічно не підтвердив. Своєю половинкою та єдиним коханням вважає білокуру обраницю Ольгу. У шлюбі з нею народилася донька Анна.

Схожі статті