46-річний Святослав Вакарчук став поборником з онкозахворюванням: співак повідомив новини з інституту раку

Відомий український виконавець напередодні нового року здивував шанувальників новими кадрами з Національного інституту раку. Усі деталі в статті.

Відомий український музикант Святослав Вакарчук завжди позиціонував себе не тільки, як артист, але і як патріот та благодійник. Співак завжди намагається допомагати іншим людям і цим надає приклад оточуючим.

Святослав Вакарчук став поборником з онкозахворюванням

Нещодавно на особистій сторінці співака в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій Святослав Вакарчук повідомив, що відвідав Національний інститут раку, щоб привітати та підтримати онкохворих дітей. Для пацієнтів лікарні це особливо важливо, адже їм необхідні не тільки фізичні сили для боротьби за життя, але й моральні та духовні. Подібні жести допомагають онкохворим, як і будь-яка інша підтримка.

На кадрах співак постав з дівчатами та хлопчиками, які були дуже раді побачити його у своїх палатах. Підписники зірки дякували його за доброту і щирість. Серед тих, кого відвідав Святослав були в основному ті, хто активно проходить хіміотерапію.

Святослав Вакарчук покидає Україну заради грошей та кращого життя
Святослав Вакарчук став поборником з онкозахворюванням

Нагадуємо, що Святослав Вакарчук цього року вперше став батьком. У нього народився син Іван. Дівчинка, яку співак виховував у шлюбі з Лялею Фонарьовою вважається його падчеркою, хоча офіційних даних стосовно родинних узів з нею немає. Через ці обставини музикант розлучився з колишньою дружиною і відмовився давати будь-яку інформацію стосовно цих подій.

Цього нового року артист буде разом з новою сім’єю — Євгенію Яцутою та сином. Про це повідомив піар-відділ музичного гурту у відповідь на статті про виступ музичного гурту ОЕ в Юрмалі.

Схожі статті