42-річний Вова Ярославський зізнався у почуттях до Мартиновської: “Треба було заводити серйозні стосунки раніше”

Напередодні Нового року український популярний кулінар Володимир Ярославський дав інтерв'ю, в якому розповів про стосунки жінками та Мартиновською..

Як відомо, Ольга Мартиновський та Володимир Ярославський — близькі друзі. Втім, численні фотосесії та відео ролики, які час від часу з’являються у мережі, наштовхують шанувальників кухарів на думку, що між ними дещо більше, ніж дружба.

За офіційною версією, обидва холості та самотні. Але Вова та Оля постійно разом, співпрацюють та проводять час поза камерами у компанії одне одного. Більшості це здається дуже підозрілим. Нещодавно Ярославський дав ексклюзивне інтерв’ю для видання Комсомольська правда в Україні, у якому розповів про ставлення до Ольги та стосунки з жінками.

Вова Ярославський зізнався у почуттях до Мартиновської

Вова Ярославський зізнався у почуттях до Мартиновської

“Вона дуже чиста, проста, не тримає каменю за пазухою. Коли бачиш, що людина настільки щира, чесна, насамперед перед собою, це підкорює”, — заявив Володимир, підкресливши, що вони з Ольгою не одружені.

Також чоловік відповів на запитання, яке стосувалося його взаємини з жінками та можливого майбутнього одруження.

“Напевно, треба було заводити серйозні стосунки раніше, тому що в нинішньому ритмі точно немає сил. Два ресторани, спортзал, зйомки – я просто ніякий”

Зірка дав зрозуміти, що в нього не вистачає часу на романи, і тому його участь у романтичних шоу виключена, а пошук коханої значно ускладнюється повною відсутністю часу, хоча жінки приділяють йому багато уваги та мріють познайомитися. При цьому жалю стосовно цієї ситуації він не видав. Хтозна, можливо насправді у зірки вже давно є обраниця?

Схожі статті