Ані Лорак тріумфально повертається в Україну після років розлуки з домом: де планує жити та як перевезе доньку

Ані Лорак кілька років тому взяла рішення полишити Україну. Втім, знаменита поп-діва у новому 2022 році відважилася все ж таки повернутися на Батьківщину.

Ані Лорак. Ця яскрава артистка багато років жила і творила на теренах України. Та у 2015 році зірка взяла рішення переїхати закордон та обрала ближнє зарубіжжя – Росію. В далечі від дому на справи хоч і не можна було поскаржитися, все ж поп-діва ризикнула і минулого року дала концерт в Одесі.

Ані Лорак
Ані Лорак тріумфально повертається в Україну

У мережі ходили чутки про те, що концерт співачки можуть зірвати, але виступ пройшов у спокійній атмосфері. Нині ж стало відомо, що зірка знову приїде до України. Відомо, що тут у Києві у неї є престижна квартира. Проте, чи буде знову артистка там жити і чи планує забрати дочку – не відомо.

Коли повертається Ані Лорак?

Про свій тріумфальний приїзд навесні розповіла поп-діва в інтерв’ю “КП в Україні”. А ще всю правду видали білетні оператори. На сайті популярного продавця квитків на події з’явилася сторінка з анонсом виступу співачки. Більше того, вже можна придбати прохідку на захід. За те, щоб подивитися на нашу зірку доведеться заплатити від 690 гривень. Найдорожчий квиток коштує 2490 гривень.

Ані Лорак тріумфально повертається в Україну

Буде радувати своїми співами знаменитість Херсон, Запоріжжя та Харків. Обіцяє Ані виконати пісні і рідною мовою, коментуючи це так:

“Вже цього року ми з моєю командою потішимо шанувальників серією концертів по Україні з програмою The Best, на яких пролунають хіти та нові пісні. Графік формується, але вже відомі дати перших шоу… Обов’язково буде блок із українськими хітами, а також новими піснями, які заплановані до виходу напередодні туру”

Нагадаємо, що у 2014 році виступ Лорак зривали активісти. Під час концерту співачки біля популярного одеського клубу влаштували справжній протест. Зірці нічого не лишалося, як перервати шоу.

Схожі статті