Христина Горняк емоційно відреагувала на звинувачення, що вона зруйнувала першу сім’ю Остапчука

Христину Горняк звинуватили у тому, що вона "розбила" попередню сім'ю обранця. Дівчина так не думає.

Нова дружина українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк, розкішне весілля з якою Остапчук відгуляв 15 жовтня, відповіла хейтерам на їхні звинувачення, що вона зруйнувала перший шлюб знаменитості.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк

Нагадаємо, що Володимир з його колишньою дружиною Оленою Войченко прожив у шлюбі близько 12 років, у них є двоє спільних дітей: 7-річна Емілія і 2-річний Еван. Проте у 2019 році вони вирішили розлучитися. У вітчизняних ЗМІ активно обговорювали розрив стосунків зірки. Подейкували, що Остапчук зраджував дружині, а потім взагалі перестав брати участь у вихованні спільних дітей. Стосунки з Христиною в телеведучого почалися ще до розлучення з колишньою.

Цього року Остапчук зізнався: почав нове життя. А вже у жовтні цього року він повів до шлюбу нотаріусиню Христину Горняк. Як стало відомо, молода сім’я після весілля поїхала на чотири дні на романтичний відпочинок до Туреччини.

Інстаграм-сторіс Горняк
Інстаграм-сторіс Горняк

У інстаграм-сторіс нареченої в неї запитали, як вона реагує на засудження людей, що вона нібито розбила сім’ю. Христина зазначила, що ніяк не реагує. За її словами, сім’ю розбити неможливо, якщо в ній є кохання. А коли любов проходить — люди розлучаються. Але потрібний хтось «винний», тому і перекладають відповідальність, емоційно написала Христина.

 

Схожі статті