36-річна Віка Сміюха зізналася, хто насправді спровокував скандал між НеАнгелами, і це не Камінська: “Це було дико”

Вікторія Сміюха дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому пояснила, що та хто наштовхнув її на вчинок, через який вони з Камінською поскандалили. Усі деталі в статті.

Не так давно між колишніми учасницями гурту “НеАнгели” Вікторією Сміюхою та Славою Камінською прогримів серйозний скандал. Розпочався він за публікації відео, на якому брюнетка розрізає торт з зображенням її партнерки по сцені. Слава не стрималася і дала публічну відповідь колезі, яка запустила чергу подій та інтерв’ю, що назавжди змінили ставлення аудиторії до дівчат.

Віка Сміюха зізналася, хто насправді спровокував скандал між НеАнгелами

Віка Сміюха зізналася, що вони з Камінською підставили продюсера Нікітіна
Віка Сміюха зізналася, хто насправді спровокував скандал між НеАнгелами

Вікторія вирішила виправдатися та дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам медіа платформи ТСН. У ньому вона щиросердно зізналася, що ідея з тортом належала не їй, а фанатам, і реалізувати її майже змусили.

“Ніхто не припускав, що хтось подарує мені торт. З моєї команди вже точно”, – зізналась Вікторія.

Сміюха вважає, що шанувальники занадто довго спостерігали за відносинами між партнерками, бачили конфлікт і прекрасно розуміли, що Віка має потребу якось показати себе.

“У моєму розумінні це було дико. Я не розуміла, навіщо мені цей торт зараз потрібно бачити перед своїми очима та ще й їсти. Але вони сказали: “Віко, давай їж, якщо ти цього не зробиш, то тебе з’їдять”, – додала вона.

Також артистка поквапилася спростувати чутки про те, що це був піар-хід, щоб розвивати власну сольну кар’єру. Зірка вважає себе не злопам’ятною і запевняє, що давно все пробачила Славі. Варто відмітити, що Юрій Нікітін був розлючений через побачене відео з тортом, і навіть запитав у колишньої підопічної, чому вона не порадилася з ним, перш ніж йти на такі речі.

Схожі статті