Максим Галкін показав свого батька в молодості та вразив фанатів: Пугачова живе з копією свого свекра (ФОТО)

Відомий російський гуморист Максим Галкін показав свого батька, який виявився точною копією зірки, а також себе маленького, який дуже нагадує Гаррі.

2013 року Максим Галкін став батьком — на світ у шлюбі артиста з Аллою Пугачовою з’явилися близнюки Ліза та Гаррі. При цьому зіркове подружжя ніколи не приховувало, що діти були зачаті штучним шляхом із замороженої яйцеклітини Примадонни. На той момент Галкін та Пугачова ось уже як два роки були чоловіком та дружиною. Батьки не приховують свого кохання до близнюків, які давно вже стали справжніми зірками соцмереж завдяки знаменитому батькові.

Але про інших членів своєї сім’ї гуморист також не забуває і інколи показує архівні світлини з батьком, братом та іншими близькими людьми.

Максим Галкін показав свого батька в молодості та вразив фанатів

Усі архівні світлини, які оприлюднює гуморист, потрапляють до рук фанатів, що створюють фанатські акаунти і потім діляться цими кадрами з іншими. І один з таких нещодавно поширився мережею. У дописі до знімку вказали, що його героями стали батько та син, тобто Олександр та Максим Галкіни.

Світлина насправді потрапила у колаж, де для порівняння також фігурував знімок Максима та його сина Гаррі, що був зроблений не так давно. Завдяки цьому колажу стало зрозуміло, наскільки Гаррі схожий на свого батька в дитинстві, і наскільки генетика зіркового сімейства сильна та безкомпромісна.

У коментарях публікація зібрала масу компліментів. Адже для шанувальників подібні колажі — справжній скарб. Варто відмітити, що свою сім’ю Максим показує лише на свята, а от двійнята з’являються в акаунті артиста майже щодня.

Схожі статті