38-річна Катерина Осадча засвітила вагітний живіт за кордоном: “Юра не може дочекатися народження донечки”

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча відпочиває разом з коханим чоловіком Юрієм Горбуновим та сином Івасиком за кордоном, де засвітила животик.

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча минулого року народила третього сина, якого назвали Данилом. Хлопчик народився здоровим, міцним, і хоча його батьки хотіли дівчинку, став великим щастям і благословенням для них.

Телеведучій вдавалося бездоганно поєднувати роботу та материнство, тому фанати майже не відчули короткої перерви, яку взяла зірка. Однак, пара нібито не збирається зупинятися на трьох дітях. Прийнамні, вони не змогли відповісти на це питання чітко.

Катерина Осадча засвітила вагітний живіт за кордоном

Так, Юрій Горбунов дуже хоче донечку, і Катерина не поспішає відмовляти коханому. А тим часом плітки про її можливу четверту вагітність розлітаються мережею. Можливою причиною цьому могла стати смачна їжа на курорті, де зараз знаходиться сімейство, а може кохання між телеведучими.

Катерина Осадча засвітила вагітний живіт за кордоном. Скріншот особистої сторінки телезірки

Нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, у білій сукні біля пальми. Фігура Катерини викликала у користувачів мережі певні питання, які в основному стосувалися можливої вагітності.

Катерина Осадча засвітила вагітний живіт за кордоном. Скріншот особистої сторінки телезірки

Не маючи бажання натякати, деякі фанати одразу ж дали зрозуміти, що думають про цю фотографію.

Нагадуємо, що старший син Катерини Осадчий вже вступив до університету і навчається у Сполучених Штатах Америки, молодший Іван скоро буде святкувати 5 рочків, а Данилко занадто маленький навіть для того, щоб подорожувати з батьками.

Схожі статті