Найбагатша співачка України Камалія розповіла, що збирає кошти на боротьбу з хворобою і показала фото: подробиці

Співачка Камалія - цікава постать українського шоу-бізнесу. Та нещодавно зірка насторожила своїх фанатів нестандартним повідомленням щодо непростого захворювання.

У блискучої артистки Камалії – дім повна чаша. Дві чудові донечки та мудрий чоловік. Життя можна прожити аж до старості ні про що не хвилюючись, але ця зірка не така.

Чому Камалія збирає гроші на лікування?

Раніше співачка навіть не скаржилася на погане самопочуття останнім часом, але у сторіз повідомила про збір коштів.
Виявляється, дружина Захура – жінка з великим серцем. Їй не байдужі проблеми простих людей. У себе у сторіз вона поширила інформацію про благочинність для хлопчика, який чекає одного з найдорожчих уколів.

Найбагатша співачка України Камалія розповіла, що збирає кошти на боротьбу з хворобою

Відомо, що такий препарат, Zolgensma, є Штатах і він рятує, грубо кажучи, від відсутності певного гена в організмі та нормалізує виробітку білка мотонейронів. Можуть коштувати такі ліки понад 2 мільйони доларів. Така вартість зумовлена тим, що у світі не так багато людей, яким потрібен даний укол, втім його створення задіює багато ресурсів.

Звісно, проблеми оточуючих, особливо ті, що пов’язані зі здоров’ям не можуть лишити співачку у стороні. Відомо, що вона сама не раз їздила по лікарнях, коли намагалася завагітніти. Коли щасливе подружжя Захура та Камалії планувало діток, то навіть не підозрювало, що зіштовхнеться з проблемами щитовидної залози.

Зірка говорила прямо, що багатії інколи теж плачуть, але свого часу вона не опустила рук та вірила, що одного разу Господь їй таки подарує диво материнства.

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Найбагатша співачка України Камалія розповіла, що збирає кошти на боротьбу з хворобою

Багато років провела у клініках жінка і врешті-решт доля стала милосердною до неї та дала змогу пестити на руках дуже милих карапузів-двійнят.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".