Перша дружина Арсена Мірзояна більше не збирається бути в тіні: усміхнена Анна Мірзоян обійняла Юрія Горбунова

До роману з дочкою народної артистки України Ніни Матвієнко Тонею Арсен Мірзоян був одружений з іншою жінкою, яка більше не збирається бути в тіні.

Арсен Мірзоян здобув популярність завдяки участі у вокальному шоу “Голос країни”. Там він втілював образ зразкового сім’янина, адже вдома його підтримували кохана дружина Анна і двоє синів. Втім, зрештою проєкт призвів до того, що співак втрапив у любовний трикутник.

На зйомках Арсен познайомився з Тонею Матвієнко, яка спочатку йому навіть не сподобалася, оскільки зайшла на студію, не привітавшись. Та вони швидко порозумілися і дуже здружилися. Протягом усього сезону музиканти були одне для одного надійною опорою, а після завершення шоу вирушили у спільний тур Україною. Саме під час гастролей між Матвієнко і Мірзояном промайнула іскра.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко
Колишня дружина Арсена Мірзояна і Тоня Матвієнко

В одному зі своїх інтерв’ю Арсен зізнавався, що довго прокручував в голові думку про можливі стосунки з Антоніною, але не був упевнений, що це того варте, адже почуття тільки-но з’явилися і хто знає, чи серйозні вони. Майже рік Мірзоян сумнівався, проте зрештою зрозумів, що більше не хоче себе обманювати, розповів дружині про іншу та пішов з родини.

Перша дружина Арсена Мірзояна була помічена з Юрієм Горбуновим

Відомо, що Анна Мірзоян живе у Запоріжжі разом з синами, які регулярно бачаться з татом і навіть мачухою Тонею. За життям колишньої обраниці можна спостерігати у соціальних мережах.

Жінка веде власну сторінку в Інстаграмі, де знайшлося її фото з шоуменом Юрієм Горбуновим. Щоправда, не з живим, а з картонним – Анна була на прем’єрі фільму “Скажене весілля”, де чоловік Каті Осадчої грав головну роль та виступив продюсером.

Перша дружина Арсена Мірзояна обійняла Юрія Горбунова
Перша дружина Арсена Мірзояна обійняла Юрія Горбунова

Не можна не помітити чарівну усмішку жінки – Арсен обирає в дружини надзвичайних красунь.

Схожі статті