Мексиканські канікули Потапа і Насті: Каменських вигуляла ТОП-5 купальників та показала, як виріс вагітний живіт

Відома українська співачка Настя Каменських втекла з холодної зими у теплі краї, звідки регулярно публікує пляжні фото. Схоже, більшу частину речей у валізі зірки займають купальники.

Після новорічних свят більшість артистів влаштовують собі зимові канікули в райських куточках планети. Катя Осадча і Юрій Горбунов відпочивають в Таїланді, родини Влада Ями і Діми Монатіка подорожують по США, Євген Кошовий вивіз сімейство на Мальдіви, Злата Огнєвіч підкорила Африку, а Потап і Настя Каменських обрали для відпустки улюблену Мексику.

ТОП-5 купальників Насті Каменських та її вагітний живіт

Співачка часто розбурхує своїх шанувальників доволі сміливими фото. Зараз у неї з’явилася чудова можливість покрасуватися фігурою у всій красі, проте деякі ракурси викликали у фоловерів артистки питання – чи то вона добре поїла, чи завагітніла.

Про можливе поповнення в родині Потапа і Насті пишуть у коментарях під кадрами в плямистому бікіні, яке зірка доповнила сітчастою сукнею яскраво-зеленого кольору.

Вагітна Настя Каменських натякнула на поповнення
Вагітна Настя Каменських натякнула на поповнення

Купальник з малюнком зебри навпаки дуже вигідно підкреслив жіночні форми Каменських.

Настя Каменських показала фігуру в купальнику
Настя Каменських показала фігуру в купальнику

Не менше уваги публіки привернуло мініатюрне бежеве бікіні на зав’язках, від якого не можуть відвести погляд численні підписники співачки. Вочевидь, Потап не проти того, що на його ефектну дружину задивляються не лише у соціальних мережах, а й в житті.

Леопардовий купальний костюм NK водночас викликав і захоплення, і обурення – дехто вважає, що такі ракурси викладати на огляд широкого загалу неприйнятно.

Останнє бікіні цієї добірки – блакитне з незвичайним принтом та кроєм. Верх з подовженими рукавами і зав’язками спереду виразно підкреслює бюст. Але й тут у коментарях підозрюють, що Потап і Настя планують дітей.

У Каменських знайшли вагітний живіт
У Каменських знайшли вагітний живіт

Чи дійсно Каменських вагітна, дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.