Хіменес-Браво вперше пірнув в ополонку, а Бужинська “освятилася” в басейні: як зірки відсвяткували Водохреще

19 січня Україна святкувала Водохреще. Українські зірки, як і їхні прихильники, не побоялися морозу та пірнули в ополонки. Як це було - дивіться далі у матеріалі.

Традиція купатися на Водохреще в ополонці відома ще з давніх-давен. Щороку на це свято тисячі православних мирян, не боючись холоду, пірнають у прохолодну воду – вважається, що у цей день неможливо захворіти, а, навпаки, цей ритуал надасть сили та здоров’я на увесь наступний рік. Не відмовляються від купання на Водохреще й українські зірки.

Співачка Катя Бужинська відсвяткувала святий день Водохреща далеко від Батьківщини – у сонячній та спекотній Домінікані. Та й пірнала зірка не в прохолодну ополонку, а в теплий басейн. З курорту артистка поділилася яскравими кадрами та привітала своїх прихильників.

Як зірки відсвяткували Водохреще
Як зірки відсвяткували Водохреще

Відзначив свято за усіма українськими традиціями й кубинець за походженням – суддя кулінарного проєкту “Мастер-Шеф” Ектор Хіменес-Браво. Телеведучий та шоумен зізнався, що це був його перший досвід пірнання і тепер він розуміє, чому українці вважають себе сильним та вольовим народом. Ектор пообіцяв, що обов’язково скупнеться взимку ще не раз.

Разом із дружиною пірнати в ополонку їздив і музикант Сергій Бабкін. Чоловік обрав одну із водойм у рідному Харкові й навіть встиг зробити декілька яскравих кадрів після купання. Креативні знімки не залишилися без компліментів зі сторони прихильників.

А от дружина артистка, акторка Сніжана Бабкіна, не побоялася показати досить пікантне фото з прохолодної ополонки. Жінка прикрила тендітну фігуру віником з листя, а з-за кадру її щедро обсипали снігом. Можливо, це зробив саме коханий чоловік.

Ще одна артистка, яка не злякалася холоду – Наталя Валевська. Співачка пірнула в ополонку в купальному костюмі та ніжному білому платті з принтом.

Схожі статті