Дружина 19-річного Романа Сасанчина опинилася в лікарні: важкий стан змусив покинути новонароджену донечку

Дружина дев'ятнадцятирічного переможця музичного шоу Голос країни Іванна повідомила, що потрапила до лікарні. Як зараз почувається дівчина і з ким залишилася маленька Елізабет, дізнайтеся в статті.

Днями дружина Романа Сасанчина Іванна повідомляла, що дуже погано себе почуває. У дівчини була температура 39 і збити її самотужки так і не вдалося. Молода мама рушила до лікарні, а її чоловік залишився з новонародженою крихіткою чекати на неї вдома.

Красуня поскаржилася на те, що їй було поставлено багато крапельниць та прописана купа ліків. Та на щастя, її стан нормалізувався, і температура знизилася до нормальних показників. Тим часом Роман влаштував новоспеченим бабусі та дідусю знайомство з крихіткою Елізабет та показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram їхню першу зустріч.

Молодик пояснив, що відкладав це у довгий ящик через те, що хвилювався за малятко і чекав, поки вона повністю адаптується до зовнішнього світу.

Дружина Романа Сасанчина залишила чоловіка самого з немовлям на руках через недугу

На щастя, Іванна вважає, що скоро повернеться додому.

Дружина Романа Сасанчина залишила чоловіка самого з немовлям на руках через недугу. Скріншоти особистої сторінки дівчини

“Сподіваюся, що вже сьогодні поїду додому. Сподіваюся, що температура більше не підніметься. Зараз 36,6. Це тішить. І що я можу ще сказати? Сподіваюся, що я вже поїду, тому що я не можу від цього капання, від цих пі**к, від цього всього. Тому що в мене голова так тріщить! Вона й до цього в мене дуже боліла, а після капання вона просто розколюється”, — розповіла своїм підписникам блогерка.

Також вона додала, що дуже сумує за своєю донечкою та показала декілька відео, на яких крихітна Елізабет мирно спить.

Схожі статті