Як виглядає перша дружина Романа Полянського: жінка з каре та в окулярах одружила на собі коханого Аліни Гросу

В Аліни Гросу та її нового обранця Романа Полянського є минуле. Невдалі шлюби та розчарування залишилися далеко позаду, але не пішли з життя знаменитостей.

Роман Полянський не одразу розгледів у Дар’ї свою дружину. У студентські роки хлопець був на розхват. Багато хто мріяв завести з ним стосунки. Гарний, веселий, статний, спортивний та балагур — мрія будь-якої дівчини. Полянський віддає перевагу домашній їжі. І одного разу, ще проживаючи в гуртожитку, хлопець спробував найсмачніший борщ. Автором цього кулінарного шедевру виявилася майбутня його дружина Даша.

Як виглядає перша дружина Романа Полянського

Як виглядає перша дружина Романа Полянського

Дуже серйозне ставлення до навчання Даші не відразу дозволило завести відносини з Романом. Майбутній зірці довелося постаратися, щоби завоювати серце красуні. Ще до закінчення університету закохані побралися. А у 2011 році у пари народилася донька Марфа.

Роман Полянський із дружиною були дуже щасливі у шлюбі. За словами артиста, поява дочки позитивно на нього вплинула. Він став дисциплінованішим і серйознішим. Звичайно заслуга в змінах актора є і Даші.

Але в якийсь момент все змінилося і дороги молодих людей розійшлися. Донька Романа залишилася з мамою, пле батько постійно проводить з нею час. Дівчинка навіть познайомилася з Аліною Гросу, яка імовірніше за все стане її мачухою.

Як виглядає перша дружина Романа Полянського

Так склалося особисте життя Даші достовірно невідомо, адже вона намагається триматися подалі від преси та піар в Інстаграм. У свою чергу Аліна намагається максимально шанобливо відгукуватися про жінку та ставитися з повагою до її материнства і методів виховання.

Схожі статті