Як виглядає невістка та онук Таїсії Повалій: єдиний син артистки одружився на копії зіркової матері (ФОТО)

Відома українська співачка Таїсія Повалій вже встигла стати бабусею. Онука зірці подарували її єдиний син Денис від першого шлюбу та невістка Світлана.

Вже давно Таїсія Повалій не виходила на українську сцену. Артистка гастролює в Росії, оскільки, за її словами, на Батьківщині можливостей заробляти гроші в неї немає. Від громадського обурення і засудження знаменитість відволікає родина. Вона щаслива у шлюбі зі своїм продюсером Ігорем Ліхутою та вже няньчиться з онуком.

Сина Дениса Таїсія народила від першого чоловіка-музиканта Володимира Повалій, з яким прожила 9 років. Що цікаво, після розлучення батьків єдиний спадкоємець співачки залишився жити з татом, але з мамою теж підтримував стосунки. З дитинства хлопець захоплювався музикою, вивчав іноземні мови, закінчив Інститут міжнародних відносин Київського університету імені Шевченка. На першому курсі Денис вперше почав писати музику.

Син Таїсії Повалій зробив її бабусею
Син Таїсії Повалій зробив її бабусею

Отримавши вищу освіту, Повалій-молодший намагався працювати за фахом, проте душа потребувала творчості. На його рахунку участь в українському “Х-Факторі”, відборі на Євробачення, а також “Голосі країни”, де він потрапив у команду Тіни Кароль, але покинув шоу через конфлікт з тренером.

Як виглядає невістка Таїсії Повалій

Син співачки у 2015 році одружився з киянкою Світланою Вихровою. Живе пара в Україні, проте сцену Денис підкорює російську – разом з матір’ю бере участь у вокальному проєкті “Дві зірки. Батьки та діти”.

Як виглядає невістка Таїсії Повалій
Як виглядає невістка Таїсії Повалій

Таїсія Повалій стала бабусею

У 2019 році Світлана народила сина Дем’яна. Зіркова бабуся обожнює онука та з великим задоволенням його няньчить, але фото малюка родина не оприлюднює.

Як виглядає невістка Таїсії Повалій
Як виглядає невістка Таїсії Повалій

Схожі статті