Екс-дружина Мухарського Сніжана Єгорова осоромила Притулу за жарти в парламенті: слідкує за країною з-за кордону

Сніжана Єгорова осоромила Сергія Притулу за поведінку в парламенті. Телеведуча хоч і переїхала до Туреччини, але за ситуацією в Україні пильнує.

Сніжана Єгорова – зірка телебачення, кіно, театру, а також письменниця. На її рахунку десятки ролей, безліч телепроєктів, дві книги власного авторства – “Жизнь в моей голове” та “ОНА. Почему швейцарские ЧАСЫ всегда показывают точное ВРЕМЯ”. Зараз артистка пише свою третю книгу під робочою назвою “Страна У…битого народа”. На такий твір Сніжану наштовхнули сучасні українські реалії, які й стали причиною її переїзду за кордон.

Сніжана Єгорова покинула Україну

Для життя артистка знаменитість обрала сонячну Туреччину. Ця країна захопила Єгорову своїми християнськими цінностями, кількістю пам’яток архітектури, історичних місць. Саме туди перебратися екс-дружина Антіна Мухарського вирішила після відпустки влітку 2021-го. Оцінивши ситуацію, Сніжана вирішила, що розгортається вона не на користь України, тому рішення прийняла швидко.

В інтерв’ю для “Суспільної думки” Єгорова розповіла, що залишиться в Туреччині щонайменше на зимівку. Влаштувалася вона добре:

“Рівень життя, який існує у нас в Україні і те, що на сьогоднішній день відбувається в Туреччині, ні в яке порівняння з тією ситуацією, в якій опинилися українці з економічної точки зору, не йде”.

49-річна Сніжана Єгорова полишила Україну
49-річна Сніжана Єгорова покинула Україну

Сергію Притулі дісталося від Єгорової

Як активна користувачка соціальної мережі Фейсбук, Сніжана ділиться на своїй сторінці думками з приводу політичної кризи в країні і не тільки. Попри неоднозначну реакцію публіки, Єгорова не соромиться публікувати фейки, так би мовити, не першої свіжості.

Дісталося від телеведучої шоумену і політику Сергію Притулі:

Сніжана Єгорова осоромила Сергія Притулу за поведінку в парламенті
Сніжана Єгорова осоромила Сергія Притулу за поведінку в парламенті

Коментатори розділилися на два табори – одні підтримують Єгорову, інші захищають честь Притули та радять Сніжані полікуватися.

Сніжана Єгорова осоромила Сергія притулу
Сніжана Єгорова осоромила Сергія Притулу

Схожі статті