55-річна Ольга Сумська показала крихітну дитину у пелюшках: добряче попрацювали з Віталієм Борисюком (ФОТО)

Ольга Сумська — дуже активна та талановита людина, яка не може сидіти без діла або виконувати роботу на півсили. Саме тому кожна її роль — це нова самодостатня історія.

Ольга Сумська є активною користувачкою соціальних мереж. У своєму мікроблозі вона показує не лише свій побут, зустрічі з друзями та сім’єю, але й допомагає тваринкам, а також показує фанатам, що відбуваються у професійній сфері її життя.

Ольга Сумська показала крихітну дитину у пелюшках

Зокрема, вона часто демонструє дива дубляжу, а також свої ролі у виставах.

Ольга Сумська показала крихітну дитину у пелюшках

Зараз знаменитість активно рекламує постановку “Любов і голуби”, де вона грає одну з головних ролей. Кадри з вистави за участі Ольги Сумської постійно з’являються на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

У її роботі увагу привертає абсолютно усе: починаючи з неймовірної акторської гри і закінчуючи яскравими костюмами, які просто неможливо забути. До того ж артистка виклала кадр, на якому вона тримає маленьку дитину у пелюшках, і лагідно її качає.

Ольга Сумська показала крихітну дитину у пелюшках. Скріншоти особистої сторінки акторки

Звісно, у пелюшках не справжня дитина, а лялька, а роль неньки вона виконує всього декілька хвилин на сцені. Тим не менш, неможливо не відмітити, що у якості мами вона виглядає просто неймовірно.

Нагадуємо, що Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк працевлаштовані у театрі колишнього чоловіка акторки Євгена Паперного, від якого вона народила старшу доньку Тоню. Зазвичай подружжя працює разом і як правило займає головні ролі. Не дивлячись на драму, яка залишилася поза спинами цих трьох, їхня робота викликає бажання робити одні тільки компліменти трупі.

Схожі статті