Чи причетний Пономарьов до зникнення Марії Яремчук зі сцени: співачка не могла більше терпіти і розповіла правду

Українська співачка, донька видатного композитора Назарія Яремчука Марія Яремчук зникла зі сцени раптово та без пояснень. Пізніше артистка дала коментар стосовно свого рішення.

Марія Яремчук стала свого роду відкриттям в українському шоу-бізнесі. Спадкоємиця талановитого виконавця та композитора виявилася нічим не гіршою за нього, як це часто буває.

Чи причетний Пономарьов до зникнення Марії Яремчук

У цей раз нащадок зірки виявився гідним уваги глядача. Марія підкорювала своєю щирістю, простотою, відсутністю снобізму і взаєморозумінням зі своєю публікою. Мабуть саме тому прощання аудиторії з Яремчук було настільки болісним. Пройшло багато років, але в неї досі є фанати і на її повернення досі чекають. Шкода, що дарма.

Чи причетний Пономарьов до зникнення Марії Яремчук

Незадовго до того, як співачка заявила про те, що полишає сцену, вона потрапила у скандал. Невдалий жарт Олександра Пономарьова, про його роман з молодою виконавицею справив не неї враження, адже вона доволі грубо відповіла пресі, що це неправда.

Тоді не всі розуміли, що настільки прикута увага тільки шкодить Марії. Як виявилося згодом, в неї був страх сцени. Дівчина не могла витримати думки про те, що на неї дивляться і слідкують за кожним її рухом тисячі людей. Саме тому вона прийняла таке доленосне та важливе для неї рішення — завершити творчу кар’єру.

Марія Яремчук згадала батька в день його народження та пояснила, чому не продовжує татову справу
Чи причетний Пономарьов до зникнення Марії Яремчук

А зараз вона навіть не є активною користувачкою соціальних мереж. З Марією Яремчук зв’язатися майже неможливо, адже вона припинила публічну діяльність. На щастя, причетних до цього рішення немає. Марії просто не пощастило мати таку проблему. Але надія на те, що вона повернеться все одно не вмирає.

Схожі статті