34-річна Настя Каменських після новини про вагітність приймає вітання і ховає живіт: у Потапа буде донька

Настя Каменських і Потап заінтригували мережу можливим майбутнім поповненням і користувачі вже починають надсилати їм привітання. Усі деталі в статті.

Не так давно популярній українській співачці Насті Каменських вдалося не на жарт заінтригувати публіку. Зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з чоловіком Потапом, яку підписала цікавим чином. Цей текст одразу ж сприйнявся, як прозорий натяк на майбутнє поповнення в родині і вже через декілька діб коментарі наповнилися привітаннями від фанатів зірки.

Настя Каменських після новини про вагітність приймає вітання і ховає живіт

Цікаво, що за декілька днів до цього, учасниця “Голосу країни”, яка згодом виявилася похресницею Віктора Павліка наворожила Потапу народження другої дитини. Усе це, звісно, сприймалося, як жарт, але цілком імовірно, що таким чином зірки вирішили перетворити приємну подію на додатковий піар, який допоможе просувати шоу.

Настя Каменських після новини про вагітність приймає вітання і ховає живіт. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Варто відмітити, що пара вже давно готується стати батьками. Потап не приховує свого бажання стати багатодітним татом і єдине, у чому подружжя не готова бути щирим: назвати причини того, чому Настя не може завагітніти.

Настя Каменських після новини про вагітність приймає вітання і ховає живіт. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Закохані змилаються на волю Господа, але обидва дуже сильно мріють народити спільну дитину. Увесь 2021-й Настю Каменських підозрювали у вагітності через її зайву вагу. Після смерті її батька, співачка багато переїдала і трансформація тіла одразу ж викликала у мережі чутки про її положення. Цікаво, що артистка припинила показувати свою фігуру.

Схожі статті