55-річна Ольга Сумська насправді виходила заміж тричі: хто водив зірку під вінець до Борисюка і після Паперного?

Головна красуня українського театру Ольга Сумська у своєму житті зіграла аж три весілля. Йому ще пощастило повести знаменитість під вінець? знайдіть відповіді в нашій статті.

Відома українська акторка Ольга Сумська має вельми цікаву історію кохання. Коли вона була зовсім молодою, мала маленьку донечку на руках, у зірки театру розгорнулася справжня драма вдома. Стосунки з першим чоловіком Євгеном відверто не клеїлися. Обранець знаменитості дозволяв собі негідні речі по відношенню до коханої, і дуже швидко їхня історія завершилася завдяки зустрічі з Віталієм Борисюком.

Криза в стосунках Ольги Сумської та Борисюка
Ольга Сумська насправді виходила заміж тричі

Ольга Сумська насправді виходила заміж тричі

Між молодими людьми зав’язався бурхливий роман і Віталій взяв на себе відповідальність за кохану жінку та її доньку. Він забрав Ольгу з будинку Паперного і поселився з нею у своїх батьків. Борисюк був бідним актором, не мав власного житла і не розпоряджався великими сумами. Але з коханим рай і в шалаші.

Ольга Сумська насправді виходила заміж тричі

Ольга успішно розлучилася з Євгеном та вийшла заміж за Віталія. Незабаром у них народилася прекрасна донечка Анна і Борисюк за короткий проміжок часу став татом Тоні Паперної і Ані Борисюк.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк з дочкою Анною
Ольга Сумська насправді виходила заміж тричі

У пари ставалися серйозні кризи, поговорювали про невірність Борисюка, пліткували і про зради Сумської. Бувало вони навіть розповідали про свої скандали на камеру, але досягти гармонії їм таки вдалося. Вони пройшли через вельми тернистий шлях, ускладнений пильними спостереженнями глядачів та цікавістю преси.

2021-го Ольга Сумська вразила своїх підписників. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися кадри з весілля, на якому вона була нареченою. Перша думка — вона пішла від чоловіка та знайшла іншого. Але цей висновок був хибним.

Віталій Борисюк розповів правду про стосунки з Сумською
Ольга Сумська насправді виходила заміж тричі

Ольга вдруге вийшла за Віталія. Таким чином вони відсвяткували річницю весілля, а також втілили одну з найбільших мрій Сумської в життя — одягти розкішну весільну сукню. Раніше в неї такої можливості не було.

Схожі статті