73-річна зірка “Коли ми вдома” Тетяна Шеліга перенесла тяжку операцію на серці: “Часу немає, відлік на години”

Українська акторка театру та кіно Тетяна Шеліга перенесла складну операцію на серці. Як стало відомо, в артистки була закрита аорта на 99%. Що зараз відомо про її стан - читайте далі.

Тетяна Шеліга – відома українська акторка театру та кіно, яка розпочала свою кар’єру ще на початку 70-х років. Заслужена артистка й досі, у 73 роки, активно працює як на сцені, так і в кадрі й радує своїх прихильників новими ролями та персонажами, яких вона віртуозно втілює під час робочого процесу. Цікаво, що Тетяні вдалося вступити до театрального не з першого разу, але вона не здавалася й підкорювала комісію декілька років підряд – пізніше її талант відзначить не один режисер.

Тетяна Шеліга перенесла тяжку операцію на серці
Тетяна Шеліга перенесла тяжку операцію на серці

Одна із крайніх ролей Шеліги, яку полюбили тисячі українських телеглядачів – Надії Бакуліної з комедійного серіалу “Коли ми вдома”. У кадрі Тетяна Леонідівна працювала зі Станіславом Бокланом – цей акторський тандем грав сімейну пару, яка була чи не найулюбленішою серед прихильників серіалу.

Тетяна Шеліга та Станіслав Боклан
Тетяна Шеліга та Станіслав Боклан

Декілька днів тому колега по сфері Тетяни Шеліги Ольга Сумська повідомила про погіршення стану акторки – виявилося, що зірка “Коли ми вдома” мала проблеми з серцем. Жінку терміново госпіталізували до інституту серця та прооперували – встановили спеціальний тент.

“Негайно везіть її до нас, поки не пізно! Часу немає, відлік на години”, – за словами Тетяни, саме це сказав лікар Ользі Сумській, коли та зателефонувала йому.

Тетяна Шеліга перенесла тяжку операцію на серці
Тетяна Шеліга перенесла тяжку операцію на серці

Тетяна Шеліга у своєму особистому блозі подякувала Ользі та іншим колегам за допомогу, а також за кошти, які вони зібрали на лікування. Відомо, що операція акторки коштувала понад 150 тисяч гривень.

Відомо, що Тетяна була двічі заміжня, а також має дочку Анастасію.

Схожі статті