Дружина Романа Сасанчина зізналася, що її батьки, які не допомагають їй, навіть не прийшли на хрестини онучки

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна зізналася, що її батьків не було на хрестинах її доньки в пояснила, чому. Всі деталі в статті.

Дружина молодого виконавця Романа Сасанчина Іванна, яка нещодавно народила первістка Елізабет, не дочекавшись 40 днів охрестила донечку. Кадри з торжества швидко розповсюдилися мережею, але викликали у користувачів масу питань.

Найпопулярніші з них — чому зіркова пара настільки швидко закрила цей пункт. Адже у православній церкві чекають мінімум чотири тижні, поки мама дитини очиститься. Іванна прояснила це непорозуміння: виявляється дівчина відвідує католицьку церкву.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що її батьки не прийшли на хрестини онучки

Також у зіркового подружжя попросили оприлюднити знімки Іванни разом з батьками, які були зроблені під час хрестин.  Однак, дівчина пояснила, що її батьків не було на святі. Виявляється, її батько за кордоном, а мама сильно хворіє.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що її батьки не прийшли на хрестини онучки. Скріншоти особистої сторінки Іванни

“На жаль, з моїми батьками немає фотографій. Тато за кордоном, мама хворіє. І не могли ніяк приїхати”, — прокоментувала блогерка.

Варто відмітити, що декілька тижнів тому аудиторію також дуже цікавило питання стосовно того, чому її батьки не допомагали сім’ї, коли вона знаходилася у лікарні з високою температурою. Однак, Іванна вважає, що вони народили дитину для себе, і її рідні не зобов’язані підтримувати її у такі хвилини.

Схожі статті