44-річній Камалії, яка більше тижня знаходиться у лікарні, погіршало: прогнози медиків не тішать

Відома українська співачка Камалія, яка тиждень тому потрапила до лікарні, повідомила, що їй не кращає. Зірка залишається на стаціонарі, а також поділилася іншими деталями.

Більше тижня тому відома українська співачка Камалія, повернувшись з Буковелі, повідомила про погане самопочуття. Родина негайно рушила до лікарні, де з’ясувалося, що артистка захворіла на флурону.

Усі інші члени родини виявилися абсолютно здоровими. Зірку попросили залишитися у лікарні та поклали її на стаціонар. Під час терапії, знаменитість доволі часто виходила у прямий ефір і ділилася деталями протікання її хвороби.

Камалії, яка більше тижня знаходиться у лікарні, погіршало

Згодом з’ясувалося, що до флурони додався гайморит та синусит. Артистка розраховувала, що зможу повернутися додому найближчим часом, але навіть численні процедури та нагляд медиків не поставили її на ноги. Платформа Уніан повідомляє, що Амалія залишиться у лікарні що найменше на 5 днів. Увесь цей час вона лежить під крапельницею, а також їй періодично надягають кисневу маску.

Камалії, яка більше тижня знаходиться у лікарні, погіршало

“Посилена терапія при двосторонньому запаленні легень, фронтіті, гаймориті та синусіті”, – сказала співачка.

Лікарі діагностували у неї та інші захворювання, тому вирішили змінити лікування.

“Підвищені лейкоцити не знижувалися, кров погіршувалась. Сьогодні мені призначили інше лікування. Ліки вводитимуть шляхом крапельниці протягом п’яти днів. Вірю, що все буде добре”, – додала Камалія.

Тим не менш, на критику користувачів мережі стосовно її поїздки до Буковелю у період пандемії вона реагує вельми бурхливо. Артистка впевнена, що її подорож не є головною причиною того, що вона підхопила вірус і суворо відстоює свою точку зору. Поруч зі знаменитістю постійно знаходиться її мама Інна Петрівна, яка до того ж також скаржилася на погане здоров’я.

Схожі статті