Скільки насправді була заміжньою Таїсія Сватко: чи був Олег Винник першим та єдиним коханням бек-вокалістки?

Найтаємничіша зірка нашої естради Таїсія Сватко ніколи не говорить про особисте. Втім, приховати правду про своє минуле не вдалося ні їй, ні Олегу Виннику.

Таїсія Сватко або як лагідно називають її фанати, Квітка Таюне – знаменитість дуже чемна та скромна. Вона не те що не хизується своїми статками, а й навіть не підіймає теми сердечних справ.

Не змогла розговорити білявку навіть акула світської журналістики – Катя Осадча. Таїсія встояла перед натиском професійної інтерв’юерки. Втім інформація про сімейний стан Сватко таки просочилася у мережу.

Хто оженився з Таїсією Сватко?

Журналістам не просто було дізнатися таємниці зіркових співаків Таюне та Олега Винника. Перша глобальна спроба поспілкуватися з односельцями Головного вовка країни завершилася скандалом. Артист дуже жорстко почав обороняти кордони особистого і навіть планував подати до суду. Знімальна група ТСН робила сюжет про рідних співака та нарвалася на немилість зірки.

Пробитися крізь роки таємниць вдалося програмі “Новини. LIVE”. Виявилося, що Сватко та Винник – таки одружені.

Підтвердилася версія зі студентською закоханістю Олега, про яку було немало чуток у мережі. Виявляється, свою долі співака та його бек-вокалістки сплелися ще за часів навчання у Каневі. Недарма ж під час групових фото блондин так ніжно притискав до себе юну Таюне.

Весілля було гучним: запам’ятали особливо у рідному селі Винника те, скільки ласощів приготувала родина для гостей. А їх було чимало на святі. Крім цього, вкарбувався у пам’ять людей образ популярної артистки. Люди згадують, що всі знали, що Сватко – не з їхнього села. Втім, її добра вдача та характер остаточно всіх підкорили.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.