44-річна Лідія Таран показала чималий животик: не перший місяць чекає на прекрасне маля від коханого (ФОТО)

Телеведуча Лідія Таран самостійно виховує доньку Василину, яку подарувала своєму колишньому чоловіку - шоумену Андрію Доманському. Пара розлучилася, коли дівчинці виповнилося три роки.

Особисте життя зірки “ТСН” Лідії Таран викликає чималу цікавість у її прихильників. У 2010 році телеведуча розійшлася зі своїм цивільним чоловіком – колегою по цеху Андрієм Доманським. Саме від нього у 2007 році Лідія народила свою єдину доньку Василину. З того часу, вже більше 10 років, Таран не підіймає тему свого особистого життя ні під час рідкісних інтерв’ю, ні в особистому блозі.

Якщо тема романів та стосунків для теледіви залишається табу, то про свої відносини з донькою вона завжди розповідає з особливим задоволенням. Особливо зіркова мама любить згадувати дитячі історії Василини та період вагітності. За її словами, вона надзвичайно сумує за тим часом – подібні думки наштовхують її прихильників на домисли про те, що Лідія не проти стати мамою вдруге.

Лідія Таран нарвалася на критику за яскравий макіяж 14-річної дочки від Доманського
Лідія Таран нарвалася з донькою Василиною

Шанувальники Таран постійно чекають на новини про її особисте життя та “роздивляються” вагітний животик у кожному новому фото ведучої. Особливий ажіотаж свого часу викликав знімок, який зірка Телевізійної служби новин зробила в себе вдома у відображенні. Блуза красуні неначе видавала кругленький животик – однак, як виявилося, це лише гра світла.

Лідія Таран показала чималий животик
Лідія Таран показала чималий животик

Однак подібні коментарі можна зустріти і під звичайними знімками. Наприклад, Лідія поділилася кадрами з робочого місця, на яких вона позувала в образах, які їй підготували стилісти на зйомках. У пості під фото Таран написала, що її часто критикують за смак в одязі, хоча вона обожнює свої “луки”. І навіть під цим постом підписники знайшли натяк на вагітність:

“Я подумав, що Лідія хоче в декрет і натякає”, – написав один із корисутвачів мережі.

44-річна телеведуча зізнається, що вона б і не проти стати мамою ще раз, адже діти для неї – справжнє щастя. Однак на даний момент вона все ще не зустріла того чоловіка, з яким була б готова побудувати родину.

Схожі статті