Хто з зіркових мам заслужив всі компліменти та любов фанатів: 37-річної Тіни Кароль чи 43-річної Ані Лорак?

Тіна Кароль та Ані Лорак справжні поп-діви нашої естради. Як же виглядають найрідніші люди артисток – їхні мами, які виховували такі таланти?

Маму Ані Лорак звати Жанна Василівна. Їй 74 роки. З поп-дівою у неї чудові стосунки, хоча у дитинстві й були моменти. Виявляється маленьку Кароліну здали в інтернат, адже матері потрібно було заробляти на життя.

У мережі відзначають, що Лорак дуже схожа зі своєю ненькою. Ані часто фотографується з нею. Цікаво, що зірка часто із захопленням згадує про матусю. Вона пишається тим, що її рідна людина працювала дикторкою, хоч і лише на місцевому радіо.

Тіна Кароль – навпаки, утримується від кадрів з родиною. А ось її брат Станіслав обожнює показувати теплі родинні кадри. Маму звати Світлана Андріївна. Тривалий час жила з чоловіком на півночі СРСР – у Магадані. Переїхавши до Івано-Франківська, саме вона підтримувала свою доньку у починаннях стати зіркою, на відміну від тата, який не хотів відпускати Таню у великий шоу-бізнес. Світлана Андріївна ж не шкодувала коштів навіть на місцеві конкурси для своєї дитини.

Родина Тіни Кароль
Хто з зіркових мам заслужив всі компліменти та любов фанатів

Досі жінка живе у шлюбі з обранцем, чого не можна сказати про матір іншої поп-діви: Кароліна Куєк рано лишилася уваги татка, адже він пішов з родини.

Хто з зіркових мам заслужив всі компліменти та любов фанатів

Обидві знаменитості дуже схожі з ріднею. Як і мама, Ані Лорак – брюнетка, а Тіна – білявка. Щоправда, співачки переросли неньок ледь не на півтори голови.

А ось спілкуються співачки з рідними матусями по-різному. Кароль сама не приховує, що не має багато часу, щоб проводити його з батьками. В Ані Лорак графік теж перенавантажений, але відомо, що її мама не пропускає сімейних заходів, особливо тих, що стосуються маленької онучки Софії.

Схожі статті