Світлана Лобода показала дорослу доньку: 10-річна Єва взяла від мами найкраще та вже впала в око продюсерам

Співачка Світлана Лобода поділилася в особистому блозі зі своїми прихильниками новим знімком, на якому вона позує зі старшою донькою Євангеліною.

Світлана Лобода на сьогоднішній день являється однією з провідних артисток на естраді. Вона щороку випускає нові хіти, презентує кліпи, знімається в кіно, відвідує світські тусовки та з легкістю збирає багатотисячні зали та стадіони.

Її кар’єра розпочиналася у Києві з участі в колективі “ВІА Гра” та співпраці з продюсером Костянтином Меладзе. Лобода замінила в групі Анну Сєдокову, однак довго у складі тріо не затрималася – виконавиця вирішила обрати сольну кар’єру й займатися виключно власним брендом. І це їй безперечно вдалося – на сьогоднішній день Світлану можна назвати однією з найуспішніших випускниць “ВІА Гри”.

Світлана Лобода в складі ВІА Гри
Світлана Лобода в складі ВІА Гри

Окрім професійного росту, Лобода реалізувалася й в особистому житті. Коли вона жила та працювала у Києві, в неї був бурхливий роман з танцівником і хореографом її балету Андрієм Царьом. Саме йому зірка подарувала доньку Євангеліну. Коли дівчинці виповнилося три роки пара офіційно розійшлася, а Світлана з дитиною переїхала до Москви. Зараз Єва спілкується з татом, проте бачиться з ним доволі рідко.

Світлана Лобода та Андрій Царь з дочкою Євою
Світлана Лобода та Андрій Царь з дочкою Євою

Минулого року Євангеліні виповнилося 10 років. Дівчинка росте справжньою красунею та допомагає мамі виховувати молодшу сестричку Тільду, ім’я тата якої зіркова мама ретельно приховує від журналістів і прихильників.

Не показує Лобода й обличчя меншої доньки, проте фотографіями з Євою вона ділиться з великим задоволенням в особистому блозі, за яким слідкують майже 14 мільйонів користувачів мережі.

“Люблю наші прогулянки з Євочкою. Нам завжди є що обговорити. Спостерігати за тим, як дорослішає твоя дочка, як змінюються її погляди на життя – мабуть найцікавіший процес”, – написала щаслива зіркова мама.

Схожі статті