Зірка “Говорить Україна” Олексій Суханов показав жінку, заради якої отримав український паспорт: “Люблю взаємно”

Олексій Суханов, який нещодавно отримав український паспорт, поділився в Інстаграмі новим фото. На знімку зірка "Говорить Україна" позує із загадковою жінкою.

Олексій Суханов у 2012 році переїхав з Росії до України заради телевізійної кар’єри. На батьківщині шоумен вже мав певну славу та поступово підкорював суворий свій телебачення, однак пропозиція стати головною зіркою ток-шоу “Говорить Україна” змусила його змінити країну та в цілому своє життя.

До переїзду Суханов мав не лише стабільну роботу, а й родину. У 2003 році він одружився з жінкою на ім’я Ольга – своє життя вона вирішила присвятити науці та викладанню. Обраниця ведучого не була готова до переїзду та таких різких змін у житті, тож у 2016-му пара оформила офіційне розлучення. Хоча сам Суханов не раз звинувачував себе у тому, що ставився до коханої не найкращим чином і постійно обмежував Ольгу в її бажаннях, ставлячи себе завжди у пріоритет.

Олексій Суханов і дружина
Олексій Суханов і дружина

Зараз екс-подружжя підтримує тісні стосунки та сміливо називає один одного хорошими друзями. Ольга вже декілька років живе в Америці з новим чоловіком, а Суханов продовжує будувати кар’єру та життя в Україні.

На початку 2022 року він офіційно змінив громадянство та отримав український паспорт, про що розповів у своєму блозі підписникам:

“Сьогодні я став повноцінним – з документами – громадянином моєї України! Вкрай важко дібрати слів, аби описати мої відчуття!…особливо після довгих років очікування і навіть відчаю…але цьому покладено край саме тепер! усе не марно, тому з любою Україною в серці і далі служитиму на її користь, намагаючись зробити все від себе, аби затишку та щастя в нашому житті ставало більш!” – написав Олексій.

Про своє особисте життя у Києві зірка “Говорить Україна” не розповідає, проте часто ділиться фото з близькими людьми. Так нова публікація телеведучого викликала суперечки у його фанатів – на знімку Суханов позував з привабливою жінкою на ім’я Ірина.

Прихильники Олексія запитали в коментарях, чи не разом вони. Особливо їх зацікавив коментар, в якому Ірина написала, що любить його як друга, а ведучий відповів, що це взаємно. Проте Олексій розповів фанам, що в Ірини є чоловік та власна сім’я, а вони всього-навсього – хороші друзі.

Коментар зі сторінки Олексія Суханова в Instagram
Коментар зі сторінки Олексія Суханова в Instagram

Схожі статті