Камалія і Захур зіграли весілля потайки від батьків багатія: приїхали на церемонію на їхню батьківщину і не покликали

Відома українська співачка Камалія та її чоловік Мохаммад Захур вважається однією з найпрекрасніших пар вітчизняного шоу-бізнесу. Однак, на шляху до щастя у них виникла серйозна проблема.

Перша зустріч металургійного короля та відомої білявки відбулася на вечірці. Камалія виступала для колеги Мохаммада і одразу ж сподобалася бізнесмену. Він взяв її контакти та запросив виступати на його власному дні народженні. Саме тоді йому вдалося завоювати увагу зірки та покласти початок їхнім стосункам.

Куди зникла старша донька чоловіка Камалії Захура, яка одразу незлюбила мачуху
Камалія та Захур зіграли весілля потайки від батьків багатія

Наталія (справжнє ім’я співачки) не воліла виходити заміж, але перед харизмою Мохаммада не встояла. В них розпочалися серйозні стосунки. Тоді вона дізналася, що чоловік розлучений і має двох дітей від першого шлюбу. Однак, існував певний нюанс — його батьки і гадки не мали, що він розірвав стосунки з дівчиною, яку вони колись обрали для нього і порушив традицію.

Як виглядають мами Камалії та Захура Мохаммада
Камалія та Захур зіграли весілля потайки від батьків багатія

Щоб одружитися на своїй обраниці Захур обманом повіз її у Пакистан і там став її законним чоловіком. Батьків він не покликав, адже довелося б їм пояснювати усе з самого початку. Можливо, це свого роду були хитрощі, щоб вони не змогли його зупинити. Ситуація ускладнилася, і в якийсь момент все настільки заплуталося, що Мохаммаду довелося поговорити з рідними і пояснити, що насправді сталося. Його матір була шокована, але вдіяти вже нічого не можна було. Щоб не порушувати хоча б якихось традицій вона влаштувала для Камалії спеціальну вечерю, хоча співачка вже давно була благовірною її сина.

Після владнання цього питання свекруха співачки стала частим гостем у них вдома, і кожного року гостювала в Україні впродовж місяця.

Схожі статті