Як виглядає майбутня падчерка Аліни Гросу: прийняла Романа Полянського “з причепом” від першого шлюбу

Талановита українська співачка Аліна Гросу зустрічається з російським актором Романом Полянським, стосунки з яким вийшли на новий рівень – зірка познайомилася з падчеркою.

Аліна Гросу у 2019 році вийшла заміж за бізнесмена Олександра Комкова. Весілля було надзвичайно пишним і проходило в Італії, серед гостей відзначилися немало зірок українського шоу-бізнесу, а молодята виглядали найщасливішими. Втім, навіть до першої річниці пара не протрималася.

Вже через півроку після одруження Аліна і Олександр почали жити окремо, щоб дати паузу стосункам. Згодом чоловік співачки поставив її перед фактом, що зустрів іншу. Це і стало остаточною крапкою у недовготривалому шлюбі. Пізніше в інтерв’ю Гросу зізнавалася, що весіллям вони намагалися врятувати їхнє кохання, проте спроба не увінчалася успіхом.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро

Розлучення далося Аліні нелегко. Відволіктися від особистих проблем допомогла робота, у яку вона поринула з головою. Саме на зйомках свого кліпу зірка познайомилася з актором Романом Полянським. Молоді люди відчули, що знають одне одного наче все життя, і здружилися.

Як виглядає падчерка Аліни Гросу
Як виглядає падчерка Аліни Гросу

Поступово дружні відносини перетворилися на романтичні, і вже зараз закохані відкрито обговорюють плани на спільне майбутнє, у якому є місце заміському будинку та дітям. До Гросу Полянський теж був одружений і навіть має доньку Марфу.

Як виглядає майбутня падчерка Аліни Гросу

В інтерв’ю виданню “КП в Україні” Аліна розповіла про стосунки з дівчинкою. За словами артистки, вони тепло і близько спілкуються, при можливості забирають з Романом Марфою до себе, щоб провести час втрьох:

“Вона чудова дитина, талановита, і, дай Боже, теж буде або акторкою, або співачкою. Але більше говорити про неї не можу, у неї все ж таки є мама”.

Родина Романа Полянського
Майбутня падчерка Аліни Гросу Марфа

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.