Дружина і мати трьох дітей Григорія Решетніка Христина розповіла правду про ведучого: “Гріша пропав на тиждень”

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік має міцну родину та прекрасну дружину, яка набрала популярність в інтернеті і тепер може розповісти глядачам дещо цікаве про свого благовірного.

З появою соціальних мереж життя багатьох українських зірок, а також їхніх других половинок як ускладнилося, так і спростилося у деяких аспектах. Наприклад, благовірна Григорія Решетніка Христина почала розвивати власний мікроблог, з якого тепер має дохід, і доволі немаленький.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про свою вагітність
Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла правду про телеведучого

Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла правду про телеведучого

Зазвичай її контент присвячений темі побуту у зірковій квартирі, вихованню спадкоємців знаменитості, а також подорожам та іншим незначним речам, за якими деяким користувачам вельми цікаво спостерігати.

Час від часу вона влаштовує певні конкурси, загадки і всіляко взаємодіє зі своєю аудиторією. Наприклад, днями на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона описала декілька фактів про себе та свого чоловіка, і попросила вгадати, що з цього правда.

Серед пунктів знаходилася розповідь про те, що після знайомства з нею Григорій зник аж на тиждень. Фанати пари впевнені, що цей факт є абсолютною правдою.

Навіть якщо це істина, то як показує досвід, зараз телеведучий нікого не бачить окрім своєї коханої. До речі, в ексклюзивному інтерв’ю, яке він давав Олицькій, він відмовився згадувати свою попередню обраницю. І просто додав, що він радий, що доля звела його саме з Христиною. Зірка натякнув, що якби не зустріч з його майбутньою дружиною, можливо усе те, що в нього є, ніколи би не з’явилося.

Схожі статті