Колишня дружина Дзідзьо Славія зізналася, хто насправді зіпсував їхні стосунки з артистом: “Шукала пригод”

Колишня дружина відомого виконавця Дзідзьо Ярослава зробила зізнання стосовно свого розлучення з артистом. Що насправді змусило її піти від коханого?

Минулого року в українському шоу-бізнесі сталося ще одне розлучення, яке стало ледь не найобговорюванішим. Відомий український виконавець Дзідзьо завершив свій союз з жінкою, з якою перебував у стосунках 20 років. Його екс-дружина Ярослава Хома розповіла журналістам про проблеми, з якими їй довелося зіштовхнутися у шлюбі, і усі вони здебільшого були спричинені саме артистом.

Славія зізналася, хто насправді зіпсував їхні стосунки з Дзідзьо

Так, жінка розповіла, що коханий не дозволяв їй займатися творчою кар’єрою, не хотів спільних дітей і дуже гнівався на неї, коли вона намагалася показати свій талант широкій аудиторії. Після низки цих публічних діалогів з пресою, у подружжя виникли серйозні конфлікти, які були помітні неозброєним оком. Але Дзідзьо пообіцяв, він доведе, що він — гідна людина. Після розриву Славія отримала елітну квартиру на березі озера і екс-пара залишилася друзями.

І все ж таки співачка не припиняє зачіпати цю тему. В неї на носі презентація нової композиції, і тому вона вирішила згадати про проблеми в шлюбі, які вона пережила. Щоправда в цей раз вона зазначила, що навіть коли в парі все в порядку і у шлюбі немає проблем, але відсутнє щастя — це болото. Мовляв, з таких стосунків треба виходити. Тобто співачка посилається на кризу у стосунках, знімаючи з себе та партнера відповідальність.

Меседж зрозумілий, але викликає питання стосовно того, чи було насправді все в порядку у Дзідзьо та Ярослави і чи буди реальні причини для розриву.

Екс-дружина Дзідзьо Славія розсекретила реальну причину її розлучення з артистом

Деякі коментатори поділилися думкою, що такі думки виникають у людей, яким необхідні пригоди.

Схожі статті