30-річний Олександр Кривошапко показав свої емоції після повернення Тетяни Денисової: “Запросила на весілля”

Молодий український співак Олександр Кривошапко показав свої емоції після несподіваного повернення в Україну колишньої дружини Тетяни Денисової.

Хореографиня Тетяна Денисова і співак Олександр Кривошапко познайомилися на “Х-Факторі”. Вона була креативним продюсером, а він – учасником, який одразу приглянувся не лише суддям і глядачам.. Незважаючи на те, що Тетяна на той момент вже була самодостатньою і успішною жінкою, нікому невідомий, але талановитий юний співак запав у її серце. Не стали на заваді навіть 11 років різниці.

Між Денисовою і Кривошапко спалахнула іскра такої сили, що вони не звертали жодної уваги на думку оточуючих – більшість вважали цей роман недовготривалим та несерйозним. Втім, закохані продовжували демонструвати свої почуття на публіці, а вже через півроку зіграли весілля. Ба більше, вони хотіли укласти церковний шлюб і повінчатися, проте після чергової сварки співак зібрав речі та поїхав геть.

Олександр Кривошапко показав свою дочку не від Тетяни Денисової
Олександр Кривошапко показав свої емоції після повернення Тетяни Денисової

Усі спроби примиритися не мали успіху – Тетяна і Олександр гучно з’ясовували стосунки без жодного шансу на компроміс. Іноді вони не спілкувалися одне з одним місяцями. Так пристрасть і закоханість пари зрештою зійшла нанівець. Причому розійшлися чоловік та дружина далеко не друзями.

Після розлучення Денисова продовжила кар’єру на телебаченні, а Кривошапко почав займатися боксом і став батьком – акторка і модель Марина Кінскі народила йому доньку Алісу. Батьки вже не разом, але підтримують одне одного і спільно виховують дитину.

Реакція Олександра Кривошапка на повернення Тетяни Денисової

Останні кілька років Тетяна жила і працювала в Росії, та на радість українським фанатам зірка повернулася до України і візьме участь у новому талант-шоу на СТБ “World of Dance”. До складу журі увійшли Денисова, Максим Чмерковський і Євген Кот.

Згодом після цієї новини Кривошапко в Інстаграмі виклав емоційне фото, зроблене під час його виступу. У підписі він запропонував фоловерам здогадатися, яка емоція написана на його обличчі.

Коментатори не позбавлені почуття гумору:

  • “Крик душі”;
  • “Мізинчиком ноги об кут шафи”;
  • “Сашко, твоя черга мити посуд”;
  • “Коли колишня запросила на своє весілля, в якості артиста”;
  • “Усім колишнім – знижка 115%”, – пожартував у відповідь Кривошапко.
Як Олександр Кривошапко відреагував на повернення Тетяни Денисової
Як Олександр Кривошапко відреагував на повернення Тетяни Денисової

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.