48-річний Олександр Пономарьов показав красуню, яка серйозно на нього впливає: Мозгова не мала такої влади?

Вже багато років Олександр Пономарьов живе майже таємним життям. Він припинив стосунки з пресою і більше не дозволяє публічності псувати його стосунки жінками.

Особисте життя Олександра Пономарьова, як і великої кількості інших артистів, було ускладнене публічністю. Безперервна увага преси та фанатів на будь-які зміни у побуті співака, його стосунків з жінками або ж конфліктів так чи інакше вплинула на результати, і виконавець прийшов до висновку, що більше не готовий відкриватися аудиторії.

48-річний Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх дружин
Олександр Пономарьов показав красуню, яка серйозно на нього впливає

Після двох невдалих шлюбів він не викриває особистостей своїх обраниць. Хіба що він невдало пожартував про роман з Марією Яремчук. Однак, його колишня Вікторія Мартинюк зізналася, що в нього насправді є цивільна дружина. Але імені жінки досі ніхто не розсекретив.

Олександр Пономарьов показав красуню, яка серйозно на нього впливає

Тим не менш, окрім коханої в нього також є найкраща чотирилапа подружка. Собака на ім’я Ші є головною героїнею його особистої сторінки в соціальній мережі Instagram. Ба більше, виявляється, вона має певний вплив на знаменитість.

Нещодавно він опублікував фото, яке дописав вкрай цікавим чином. Він зазначив, що його компаньйонка не тільки йому дещо радить, а ще й корегує. Почуття гумору артисту не займати.

Нагадуємо, що Олександр Пономарьов є батьком двох дітей. В нього є доросла донька Євгенія від шлюбу з Оленою Мозговою, а також син-підліток Олександр Пономарьов-молодший, який народився у союзі з Вікторією Мартинюк. Також він має близькі стосунки з падчеркою Зоєю, яка вже була в Мозгової на момент її роману зі співаком. Інших відомостей про дітей артиста немає, але цілком логічно: якщо в нього є інша жінка, то, можливо, є й маленькі діти.

Схожі статті