32-річний Коля Сєрга зник з телеекранів, змінив ім’я та став пастором: як зараз живе і виглядає молодий артист

Відомий український співак, телеведучий, актор і поет Коля Сєрга надовго зник з телеекранів. Виявилося, він знайшов справу до душі, яка мало стосується шоу-бізнесу.

Коля Сєрга здобув популярність завдяки участі у “Фабриці зірок-3”, куди йти насправді не збирався. Він пішов підтримати подругу, побачив, скільки там гарних дівчат і узяв до рук гітару. Продюсери одразу помітили харизматичного парубка, так він і потрапив у шоу-бізнес.

Після “Фабрики” Коля продовжував займатися музикою, а також віднайшов у собі талант ведучого. Сєрга приєднався до команди тревел-шоу “Орел і решка”. І хоча багатьом здається, що це робота мрії, героя статті надовго не вистачило. Він пішов з проєкту, оскільки майже не мав часу на творчість.

Потім Коля розпочав новий етап в житті та отримав акторську освіту в Лос-Анджелесі, після чого повернувся в Україну і пішов на зустріч власній трансформації. Він змінив своє творче ім’я з Колі Сєрги на Миколу і зайнявся поезією, але не простою, а цілющою – віршотерапією, як артист сам це називає.

Коля Сєрга змінив ім'я і став пастором
Коля Сєрга змінив ім’я і став пастором

Його музичний проєкт “Всесвітньополонені” (“Вселеннопленные” на оригіналі) раніше не можна було ніде побачити, окрім квартирників і корпоративів, та нарешті вони дісталися до великої сцени:

“Ми жартома називаємо наш колектив арт-сектою, і в принципі називаємо так усіх, хто залучений у світ Всесвітньополонених, а мене – пастором уяви. Є навіть фотографія, на якій я, занурений у якийсь вірш, вийшов дуже схожим на одного відомого українського самопроголошеного апостола”, – розповів Микола в інтерв’ю журналу Viva.

Схожі статті