39-річна Світлана Лобода знову вагітна? Співачка показала дві смужки на тесті: “Наважилися на третього”

Особисте життя Світлани Лободи залишається найбільшим секретом для її фанатів. Співачці завжди вдавалося приховувати не тільки вагітність, але і своїх обранців.

Російській популярній виконавці українського походження Світлані Лободі завжди вдавалося успішно приховувати своїх обранців та плани на майбутнє. Її друга донька Тільда з’явилася на світ у повній секретності. Навіть зараз глядачі не можуть розгадати таємницю її походження. Зокрема, журналісти та фанати сходяться у думці, що вона є прямою спадкоємицею Тіля Ліндеманна.

Світлана Лобода вперше показала обличчя своєї доньки від соліста групи Rammstеin
Світлана Лобода показала дві смужки на тесті

Однак, співачка навіть не показує обличчя доньки, що унеможливлює навіть б спробм встановити особистість батька.

Світлана Лобода показала дві смужки на тесті

На даний момент у артистки є коханий чоловік. Вона зізналася Маші Єфросиніній, що проживає разом з обранцем вже декілька років. Тому ідея можливої вагітності артистки не здається абсурдною її підписникам.

Світлана Лобода показала дві смужки на тесті. Кадр зі зйомок інтерв’ю

А нещодавно вона сама заінтригувала користувачів оприлюдненою фотографію. Світлана Лобода опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію тесту з двома смужками. Насправді це тест на ковід, який дав позитивний результат. Артистка вибачилася перед фанатами і повідомила про перенесення її концертів.

Однак, навіть найвідданіші шанувальники, які знають про зірку все, спочатку подумали, що вона вагітна.

Світлана Лобода показала дві смужки на тесті. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Логічно, що в коментарях користувачі мережі описали свої емоції від побаченого і зачепили тему майбутнього поповнення в родині знаменитості.

Схожі статті