“Звідки ви знаєте?”: Олена Кравець пустила свою дочку Машу, яку виселила з дому в 15, на корпоратив “Кварталу 95”

Відома українська акторка і гумористка Олена Кравець пустила свою юну доньку Машу на новорічний корпоратив "Кварталу 95". Про це стало відомо завдяки Каті Осадчій.

Олена Кравець ще зі студентських часів брала участь у КВК, завдяки чому згодом стала найвідомішою жінкою-гумористкою в Україні. Зірка має талант пародистки і вдало перевтілюється в багатьох відомих людей. Чоловік Олени Сергій теж займається гумором, тоді як старша донька пари Маша пішла зовсім іншим шляхом.

Марії вже 18 і вона не перший рік займається сучасними танцями. Чи стане вона професійною хореографинею, Кравець не знає. Її захоплення акторка називає пристрастю і не виключає, що незабаром дівчина почне заробляти цим на життя. Ба більше, виявилося, що вона вже має досвід виступів на корпоративі.

Так, у програмі “Світське життя” Катерина Осадча застала Олену на прем’єрі серіалу “Дикі”:

“Сьогодні тут на прем’єрі ти разом з донькою, хоча вона уникає публічності, тим не менш, вона захоплюється хіп-хопом, і на корпоративі новорічному “Кварталу” вона виступала”.

Олена Кравець пустила юну доньку на корпоратив Кварталу
Олена Кравець пустила юну доньку на корпоратив Кварталу

Кравець не очікувала, що ці подробиці стануть відомі широкому загалу:

“А звідки ти знаєш? Ну звідки? Ну так. Вона виступала, і це була її ідея, дуже багатьом сподобалось”.

Після виступу Маші до гримерки багато хто заходив до неї у гримерки та висловлював своє захоплення її талантом.

Донька Олени Кравець виступила на корпоративі Кварталу 95
Донька Олени Кравець виступила на корпоративі Кварталу 95

Нагадаємо, старша донька Олени Кравець не живе з батьками ще з 15 років. Все тому, що з появою на світ двійнят вдома стало набагато менше місця:

“Наша велика родина була трохи обтяжена житловим питанням. Ми почали шукати можливості, і ця можливість дивним чином сама собою утворилася”.

Подруга зірки та мама однокласниці Марії запропонувала свою допомогу – щоб Маша жила з їхньою донькою у них вдома, поки вони з чоловіком проживали за кордоном. Чоловік Олени не підтримував цю ідею, але дружині вдалося його вмовити, і вже зараз спадкоємиця пари демонструє – це було на користь:

“Вона дуже швидко подорослішала і стала справжньою господинею. Це дійсно школа життя”, – підсумувала Кравець.

Схожі статті