Переможця Холостячки Олександра Еллерта вітають з маленьким сином не від Мішиної: йому виповнилося 4 роки

Популярний український гуморист та ведучий корпоративів, який позаминулого року підкорив серце Мішиної показав хлопчика, якого прийняли за його сина.

Минулого року відома українська акторка Ксенія Мішина заявила, що її історія з Олександром Еллертом, з яким вони познайомилися під час зйомок романтичного шоу “Холостячка” завершується.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт роз'їхалися хто куди після короткотривалого перемир'я
Переможця Холостячки Олександра Еллерта вітають з маленьким сином не від Мішиної

Пара декілька разів намагалася повернути кохання та відновити стосунки, однак молоді люди не змогли дійти згоди і вирішили все ж таки продовжувати свій шлях окремо. Як відомо, Олександр був одружений до зустрічі з знаменитістю. У першому шлюбі У нього народилася донька Еля. Ксенія Мішина також має сина Платона. На диво діти швидко поладнали між собою і без проблем уживалися в одній квартирі. Дарма, що батьки не змогли зробити того ж самого.

Переможця Холостячки Олександра Еллерта вітають з маленьким сином не від Мішиної

Та чи є імовірність, що в Олександра є інші діти? Зважаючи на відкритість зірки до своєї аудиторії, можливість, що він приховував іншого спадкоємця дуже мала. Однак, деякі підписники вирішили інакше. Пов’язано це з його нещодавньою публікацію в Instagram, у якій він привітав хлопчика на ім’я Маріан.

Переможця Холостячки Олександра Еллерта вітають з маленьким сином не від Мішиної. Скріншоти особистої сторінки гумориста

Дитині виповнилося 4 рочки. На жаль, шоумен не вказав, ким йому доводиться дитина, тому цілком природньо, що у користувачів виникли питання та здогадки.

Переможця Холостячки Олександра Еллерта вітають з маленьким сином не від Мішиної. Скріншот коментарів під публікацією гумориста

Нагадуємо, що Ксенія Мішина давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про те, що в них з Олександром досі є почуття одне до одного і тим не менш пара не може знайти компромісу і гармонії, тому вирішила завершити їхню історію. На даний момент акторка влаштовує нове життя у тільки-но придбаній квартирі, а Олександр продовжує працювати на корпоративах.

Схожі статті